ΔΙΑΦΟΡΑ

Θρήνος στο χώρο του κινηματογράφου – Πέθανε ο Φρανκ ΜακΡέι

Θλίψη επικρατεί στον κινηματογραφικό κόσμο από την είδηση του θανάτου του ηθοποιού Φρανκ ΜακΡέι που έγινε ευρέως γνωστός μέσα από τη συμμετοχή του στην ταινία James Bond: License To Kill και το Ρόκι 2.

Ο ΜακΡέι ήταν 80 ετών και ο θάνατός του επήλθε την Μεγάλη Πέμπτη 29/4.

Γεννημένος στο Μέμφις του Τενεσί, ο Φρανκ ΜακΡέι έγινε αθλητής του αμερικάνικου football και έπαιξε για αρκετά χρόνια τόσο στο πανεπιστήμιο όσο και επαγγελματικά.

Στη συνέχεια, μετά το τέλος της καριέρας του, ασχολήθηκε με την υποκριτική και είχε συμμετοχή σε 40 και πλέον ταινίες.

Στις 29 Απριλίου ο ΜακΡέι έπαθε καρδιακό επεισόδιο στο σπίτι του στη Σάντα Μπάρμπαρα και άφησε την τελευταία του πνοή, με τη θετή του κόρη του Σουζάν να ανακοινώνει την απώλεια του.

Ο Μακρέι έπαιξε μεταξύ άλλων στις ταινίες Last Action Hero με τον Σβαρτσενέγκερ, Το Τρελό Θηριοτροφείο Πάει Διακοπές, Red Dawn, Big Wednesday και Paradise Alley.

Νεκρός ο καθηγητής Παιδιατρικής Στέφανος Μανταγός

Θλίψη προκάλεσε στην επιστημονική κοινότητα ο θάνατος του καθηγητή Παιδιατρικής και επί σειρά ετών διευθυντή της παιδιατρικής κλινικής του πανεπιστημιακού νοσοκομείου Πάτρας Στέφανου Μανταγού.

Ο πολύ γνωστός επιστήμονας από την Ικαρία και πρώην πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου της Πάτρας, έφυγε από τη ζωή στο σπίτι του ύστερα από μάχη που έδωσε με τον καρκίνο.

Το Μάιο του 2020 με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook είχε μιλήσει για την περιπέτεια με την υγεία του.

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button