ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πέθανε σε τροχαίο προστατεύοντας την 4 μηνών κόρη του – Νεκρός με τα χέρια του τυλιγμένα γύρω της!

 

Ρίγη προκαλεί η είδηση του θανάτου αλλά και ο τρόπος που έφυγε από τη ζωή το γνωστό «μαύρο αστέρι» του ράγκμπι -όπως τον αποκαλούσαν- ο Τζέρι Κόλινς.

Ο 34χρονος αθλητής σκοτώθηκε ακαριαία μαζί με τη σύντροφό του, την 35χρονη Αλάνα Μέιντιλ, μετά από πρόσκρουση λεωφορείου με το αυτοκίνητότους, στη νότια Γαλλία, το πρωί της 5ης Ιουνίου.

15

Το ζευγάρι είχε αποκτήσει μία κόρη, την 4 μηνών, Αλάια, η οποία ήταν μαζί με τους γονείς της όταν συνέβη το τροχαίο. Το μωρό έζησε από θαύμα και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση σε νοσοκομείο στο Μονπελιέ, χάρη στην αυτοθυσία του μπαμπά της. Ο Κόλινς βρέθηκε νεκρός στα σμπαράλια του αυτοκινήτου, έχοντας τα χέρια του τυλιγμένα γύρω από το μωρό.

16

Επιμνημόσυνη δέηση έγινε την Τετάρτη με τους συναθλητές του, φίλους, συγγενείς αλλά και πολίτες της Ναρμπόν να είναι συντετριμμένοι από τον ξαφνικό χαμό του Κόλινς και της συντρόφου του.

Όλοι μιλούν για ένα άνθρωπο με «μεγάλη καρδιά», ενώ οι γονείς της συντρόφου του είπαν ότι η ίδια έλεγε συνεχώς ότι «ήταν ο πιο υπέροχος άνθρωπος που γνώρισε ποτέ«.

17

Ο Κόλινς γεννήθηκε στο Ανεξάρτητο Κράτος των Σαμόα, βόρεια της Νέας Ζηλανδίας και έγινε παίκτης της RC Narbonne το 2015.

18

 

πηγη http://fanpage.gr/

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button