ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έκκληση του Γέροντος Νεκταρίου Μουλατσιώτη για 17χρονο αγγελούδι!

 

Το δράμα μιας οικογένειας γνωστοποιεί ο Γέροντας Νεκτάριος Μουλατσιώτης παρακαλώντας κάθε φιλάνθρωπη καρδιά να βοηθήσει.

Αναλυτικά η έκκλησή του:

Παρακαλώ κάθε φιλάνθρωπη ψυχή και καρδιά να βοηθήσει την πολύτεκνη οικογένεια του Ιωάννου Τσεκούρα, διότι ένα εκ των παιδιών του, 17 ετών, παρουσίασε καλοήθη όγκο στο κρανίο και πρέπει να αφαιρεθεί. Στο σημείο που είναι ο όγκος το δημόσιο δεν αναλαμβάνει την επέμβαση. Έτσι το χειρουργείο θα γίνει στο «ΥΓΕΙΑ» και ο εμβολισμός του όγκου στο «ΙΑΣΩ». Το κόστος της επεμβάσεως ανέρχεται στο ποσό των 25.000 ευρώ.

Το μοναστήρι μας ήδη βοήθησε αλλά δεν επαρκεί. Δι’ αυτό ζητώ να βοηθήσετε την οικογένεια Τσεκούρα.

Η οικογένεια είναι γνωστή τόσο εις εμάς από χρόνια, όσο και του Γέροντος Νεκταρίου Βιτάλη από την Καμάριζα. Ας βοηθήσουμε όλοι.

Αριθ. Λογ. Εθνικής Τραπέζης ΕΤΕ 692/769420-21, Τσεκούρας Ιωάννης.
Ευχαριστώ όλους σας. Ας κάνουμε το καθήκον μας προς τον συνάνθρωπό μας. Είναι νέο παιδί ο Άγγελος και μόλις 17 ετών.

Γέροντας Νεκτάριος

πηγη gerontasnektarios

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button