ΔΙΑΦΟΡΑ

Έκτακτο – Νεκρός γνωστός Έλληνας κομμωτής

Πέθανε ο κομμωτής των σταρ Μαρκ Μανιάτης

Ο ελληνικής καταγωγής Ζαν-Μαρκ Μανιάτης έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 80 ετών

Ο ελληνικής καταγωγής «κομμωτής των σταρ», μεταξύ των οποίων ο Αλέν Ντελόν και η Σοφί Μαρσό, Ζαν-Μαρκ Μανιάτης έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 80 ετών, στη Γενεύη της Ελβετίας όπου διέμενε τα τελευταία χρόνια.

«Με μεγάλη συγκίνηση πληροφορηθήκαμε ότι χάθηκε ο Ζαν-Μαρκ Μανιάτης» τη νύχτα της 31ης Δεκεμβρίου προς την 1η Ιανουαρίου, ανέφερε ο γιος του, Ελιοτ Μανιάτης, στην ανακοίνωση που υπογράφουν η οικογένεια και οι εργαζόμενοι στα τέσσερα παριζιάνικα κομμωτήριά του.

Ο Μανιάτης γεννήθηκε τον Μάρτιο του 1942 στη Γαλλία και στα 17 του χρόνια έγινε κομμωτής στα περιοδικά «Elle» και «Marie Claire». Ανοιξε το πρώτο του κομμωτήριο το 1970 στο 16ο διαμέρισμα του Παρισιού και τα επόμενα είκοσι χρόνια έγινε ο κομμωτής των σταρ.

Οι ηθοποιοί Σοφί Μαρσό, Μιρέιγ Νταρκ, Μίου-Μίου, ο Αλέν Ντελόν, αλλά και ο Αμερικανός τραγουδιστής Πρινς πέρασαν από το κομμωτήριό του. Δημιουργούσε επίσης τις κομμώσεις για τις επιδείξεις μόδας των Καρλ Λάγκερφελντ, Σόνια Ρίκιελ και Αντρέ Κουρέζ.

πηγη espressonews.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button