ΔΙΑΦΟΡΑ

Ένας νεκρός σε τροχαίο στην Κομοτηνή

Ένας νεκρός είναι ο τραγικός απολογισμός τροχαίου που συνέβη λίγο μετά τα μεσάνυχτα του Σαββάτου στην Κομοτηνή.

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, το όχημα εξετράπη της πορείας του και ανετράπη με συνέπεια να τραυματιστούν όλοι οι επιβάτες. Ένας από αυτούς υπέκυψε στα τραύματά του λίγδες ώρες αργότερα, στο Γενικό Νοσοκομείο Κομοτηνής.

Η ανακοίνωση της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης αναφέρει:

“Την 21-11-2021 και ώρα 00:30, στο 6ο χλμ της Επαρχιακής Οδού Κομοτηνής – Συμβόλων, Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο εξετράπη της πορείας του και ανετράπη εκτός της οδού. Αποτέλεσμα του τροχαίου ήταν ο τραυματισμός όλων των επιβαινόντων (ημεδαπών), οι οποίοι μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Κομοτηνής, εκ των οποίων ο ένας λίγες ώρες αργότερα κατέληξε. Προανάκριση για τα αίτια και τις συνθήκες του ατυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Κομοτηνής”.

πηγη thestival.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button