ΔΙΑΦΟΡΑ

Θρήνος στη Χαλκίδα: Πέθανε η 36χρονη Σοφία Μπεκατώρου και άφησε πίσω της 4 παιδιά

Η τοπική κοινωνία της Χαλκίδας θρηνεί τον άδικο χαμό της Σοφίας Μπεκατώρου στα 36 της. Η αδικοχαμένη γυναίκα άφησε πίσω της, 4 παιδιά.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του eviazoom.gr, ήταν το πρωί του Σαββάτου (11-02-2023) όταν η 36χρονη κατέρρευσε την ώρα που βρισκόταν στο σπίτι της, στην οδό Αναπαύσεως, στη Χαλκίδα και ακολούθως μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Χαλκίδας όπου άφησε την τελευταία της πνοή.

Ο θάνατος της 36χρονης, η οποία αντιμετώπιζε κάποια προβλήματα υγείας σύμφωνα με πληροφορίες, βύθισε στο πένθος τους γονείς της Αναστάσιο, Χρυσούλα, τα τέσσερα παιδιά της Ανδρέα, Χρυσούλα, Φάνη, Τάσο και τους υπόλοιπους συγγενείς της οικογένειας.

Η κηδεία της θα τελεστεί την Δευτέρα (13-02-2023) στον Ιερό Ναό του Αγίου Ιωάννη στη Χαλκίδα και ώρα 11:00 το πρωί.

πηγη athensmagazine.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button