ΔΙΑΦΟΡΑ

Αυτό είναι το μυστικό για επίπεδη κοιλιά!

Σίγουρα θα έχετε ακούσει πως πρέπει να πίνουμε κάθε μέρα εφτά με οχτώ ποτήρια νερό. Κι αυτό γιατί η κατανάλωση υγρών έχει τεράστια οφέλη για τον οργανισμό.

Ένα από αυτά, ίσως το πιο σημαντικό, είναι ότι κρατούν το σώμα μας ενυδατωμένο. Ακόμα, βοηθούν στη διατήρηση της ισορροπίας των υγρών του σώματος και στην αποφυγή κατακράτησης.

Ιδιαίτερα το τελευταίο είναι πολύ σημαντικό για την περιοχή της κοιλιάς καθώς συμβάλλει αποτελεσματικά στο να μη νιώθουμε ανεπιθύμητο φούσκωμα. Το να πίνουμε όμως τόση μεγάλη ποσότητα νερού μέσα στην ημέρα δεν είναι πάντα εύκολο.

Γι’αυτό σας έχουμε τη λύση. Το Sassy Water είναι ένα θαυματουργό ρόφημα με βάση το νερό. Περιέχει κι άλλα συστατικά πολύ ευεργετικά για τον οργανσιμό. Το πιο σημαντικό είναι ότι βοηθά αποτελεσματικά στο να έχετε μία επίπεδη κοιλιά.

Τζίντζερ, αγγούρι, λεμόνι και δυόσμος μπορούν να βελτιώσουν την υγεία σας με περισσότερους τρόπους από ό,τι μπορείτε να φανταστείτε! Διαβάστε παρακάτω πως να φτιάξετε το Sassy Water, αυτό το φανταστικό ρόφημα, και ετοιμαστείτε να αποχωριστείτε μια για πάντα την αίσθηση φουσκώματος.

Συστατικά:

2 λίτρα νερό (περίπου 8½ ποτήρια)
1 κουταλάκι του γλυκού τριμμένο τζίντζερ
1 αγγούρι, ξεφλουδισμένο και κομμένο σε λεπτές φέτες
1 λεμόνι, κομμένο σε λεπτές φέτες
12 φύλλα δυόσμου

Εκτέλεση:

Αναμίξτε όλα τα συστατικά, χωρίς να ξεφλουδίσετε τα λεμόνια. Τοποθετήστε το μίγμα στο ψυγείο για όλη τη νύχτα και από την επόμενη ημέρα το πρωί θα είναι έτοιμο να το πιείτε! Το λεμόνι και το λεμονόνερο είναι ιδανικό για τη διαδικασία απώλειας βάρους και τη μείωση της κυτταρίτιδας. Ακόμα, βοηθά στην κατάλληλη ισορροπία του pΗ

Το αγγούρι αυξάνει τη λειτουργία των νεφρών που καίει το λίπος μέσω των ούρων. Αυτή η λειτουργία έχει μια ουσιαστική σημασία για την αποτελεσματική και υγιή απώλεια βάρους. Ο δυόσμος είναι γνωστός για την κατευναστική του επίδραση στο στομάχι. Επίσης, βοηθά στην βελτίωση της πέψης.

Το τζίντζερ είναι ένα από τα πιο εντυπωσιακά συστατικά σε αυτήν την συνταγή. Έχει μια υπέροχη μυρωδιά και γεύση και μεταφέρει πολλά υγιή οφέλη, όπως το να ηρεμεί το γαστρεντερικό σύστημα.

πηγη citypatras.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button