ΔΙΑΦΟΡΑ

«Χάνω τον γιο μου»: Τραγική φιγούρα η μάνα του 28χρονου Σωτήρη Καραγεωργίου στην κηδεία του

Ο 28χρονος Σωτήρης Καραγεωργίου ήταν ανάμεσα στα θύματα του φονικού δυστυχήματος στα Τέμπη που έκανε όλη την Ελλάδα να «παγώσει».

Τραγικές φιγούρες στην κηδεία του 28χρονου Σωτήρη Καραγεωργίου οι στενοί συγγενείς και οι φίλοι του. Ο άτυχος νεαρός ήταν ένα από τα θύματα της εθνικής τραγωδίας στα Τέμπη…

Στη Θέρμη και τη Θεσσαλονίκη έπεσε η αυλαία ενός ακόμη οικογενειακού δράματος. Με τους γονείς, τους στενούς συγγενείς και τους φίλους του Σωτήρη Καραγεωργίου να είναι συντετριμμένοι από την απώλεια του δικού τους ανθρώπου. Ενός νεαρού που επέστρεφε με φίλο του, από την Αθήνα για Θεσσαλονίκη.

Την πρώτη μέρα ο 28χρονος ήταν αγνοούμενος και στη συνέχεια επιβεβαιώθηκαν οι χειρότεροι φόβοι. Ο πατέρας του, έκανε τότε δραματικές εκκλήσεις και προσευχόταν για ένα ευχάριστο νέο, που δυστυχώς δεν ήρθε.

 

 

Ο 28χρονος Σωτήρης Καραγεωργίου με καταγωγή από την Ημαθία, ζούσε τα τελευταία χρόνια στη Θεσσαλονίκη. Για το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας είχε ταξιδέψει στην Αθήνα. «Είχαν πάει με τις κοπέλες τους και τους περιμέναμε να επιστρέψουν» είχε πει ο πατέρας του φίλου του, Παύλος Ασλανίδης.

Το απόγευμα οι στιγμές συγκίνησης στην εκκλησία της Θέρμης ήταν διαδοχικές. Κανείς δεν μπορούσε να συμβιβαστεί με την ιδέα του αποχωρισμού. Κανείς δεν μπορούσε να συνειδητοποιήσει το τραγικό χτύπημα της μοίρας. Ο Σωτήρης έτυχε να κάθεται σε ένα από τα πρώτα βαγόνια της μοιραίας αμαξοστοιχίας και σκοτώθηκε ακαριαία στα Τέμπη.

Οι φωτογραφίες που ανέβαζε στις διαδικτυακές του σελίδες, προκαλούν πλέον συγκίνηση και θλίψη. Ένα παιδί με όνειρα και όρεξη για ζωή, σκοτώθηκε άδικα, αναπάντεχα και πρόωρα.

πηγη fumara.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button