ΔΙΑΦΟΡΑ

Κορονοϊός-Τραγωδία: Πέθανε Μητέρα Έξι Παιδιών – Όλα Βρέθηκαν Θετικά Στον Ιό

Κορονοϊός-Τραγωδία: Πέθανε Μητέρα Έξι Παιδιών – Όλα Βρέθηκαν Θετικά Στον Ιό

Ακόμη μία δραματική ιστορία που δείχνει το μέγεθος της επικινδυνότητας του covid-19 ήρθε στην δημοσιότητα, με μια μητέρα έξι παιδιών να πεθαίνει ενώ όλα βρέθηκαν θετικά στον ιό.

Να σημειωθεί ότι το τραγικό περιστατικό συνέβη στο Λος Άντζελες, με την 43χρονη Brenda Martinez, να αφήνει την τελευταία της πνοή στο νοσοκομείο.

Η 43χρονη είχε διαγνωστεί εδώ και αρκετά χρόνια με διαβήτη. Η Brenda αρχικά παρουσίασε ήπια συμπτώματα και παρέμεινε σε καραντίνα στο σπίτι της, ωστόσο τρεις ημέρες αργότερα η κατάσταση της υγείας της παρουσίασε ραγδαία επιδείνωση και διακομίστηκε στο νοσοκομείο.

Η Brenda είχε υποκείμενο νόσημα, καθώς εδώ και χρόνια είχε διαβήτη. Όμως το πλέον ανησυχητικό είναι πως και τα έξι παιδιά της βρέθηκαν θετικά στον κορονοϊό, δείγμα του πόσο εύκολα μπορεί να γίνει η διασπορά του. Όπως μετέδωσε το CBS, και τα έξι παιδιά, το μεγαλύτερο εκ των οποίων είναι 19, είναι καλά στην υγεία τους.

Πηγή: thecaller.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button