ΔΙΑΦΟΡΑ

Θεσσαλονίκη: Πήγε να της φτιάξει το κλιματιστικό και την σκότωσε – Ο ψυκτικός έγινε ο δολοφόνος της γυναίκας [pics, video]

Θεσσαλονίκη: Πήγε να της φτιάξει το κλιματιστικό και την σκότωσε – Ο ψυκτικός έγινε ο δολοφόνος της γυναίκας [pics, video]

Εξιχνιάστηκε η δολοφονία 63χρονης γυναίκας, μέσα στο σπίτι της, στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης.

Το έγκλημα ομολόγησε ο 31χρονος ψυκτικός που πήγε στο διαμέρισμα για να φτιάξει το κλιματιστικό της.

Την άτυχη γυναίκα βρήκε νεκρή η κόρη της, μέσα σε μια λίμνη αίματος. Τι λένε γείτονες και φίλοι της. Αίσθηση από τις αποκαλύψεις. Σοκάρουν οι σκληρές εικόνες μέσα στο σπίτι της στυγερής δολοφονίας.

Ένας 31χρονος ψυκτικός, συνελήφθη από τη δίωξη ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, κατηγορούμενος για τη δολοφονία 63χρονης μέσα στο σπίτι της στην Καλαμαριά.

Όπως έγινε γνωστό, πρόκειται για τεχνικό, ελληνικής καταγωγής, ο οποίος φέρεται να βρέθηκε στο διαμέρισμα της άτυχης γυναίκας για κάποιες επισκευές.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο φερόμενος ως δράστης φέρεται να διαπληκτίστηκε για ασήμαντη αφορμή με τη γυναίκα και τότε της επιτέθηκε με αντικείμενο στο κεφάλι, πιθανότατα σφυρί, προκαλώντας της θανατηφόρα τραύματα.

Ο 31χρονος φέρεται να ομολόγησε τη δολοφονία που διέπραξε και εντός της ημέρας, αναμένεται να αποσαφηνίσει στους αστυνομικούς, τα αίτια που όπλισαν τα χέρια του.

Την 63χρονη εντόπισε χθες το πρωί νεκρή η κόρη της. Τα ιατροδικαστικά ευρήματα οδήγησαν από την πρώτη στιγμή τις διωκτικές Αρχές στην εκδοχή της ανθρωποκτονίας.

Οι αστυνομικές έρευνες στράφηκαν στο περιβάλλον της, καθώς είχε αποκλειστεί το ενδεχόμενο της ληστείας,

αφού ο χώρος δεν βρέθηκε παραβιασμένος. Η ΕΛ.ΑΣ. αναμένεται να προχωρήσει εντός της ημέρας σε επίσημες ανακοινώσεις για την υπόθεση.

Η άτυχη 63χρονη εντοπίστηκε νεκρή μέσα σε μια λίμνη αίματος μέσα στο σπίτι της στην οδό Πασαλίδη, από

την κόρη της, η οποία την έπαιρνε τηλέφωνο αλλά δεν απαντούσε. Έτσι αποφάσισε να πάει στο σπίτι να δει τι συμβαίνει και είδε την μητέρα της νεκρή..

πηγη newsit.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button