ΔΙΑΦΟΡΑ

Την σακάτεψε ο καρκίνος. Νεκρή η 48χρονη δικαστικός Μαρία Τομπάζη

Την σακάτεψε ο καρκίνος. Νεκρή η 48χρονη δικαστικός Μαρία Τομπάζη

Την τελευταία της πνοή σε ηλικία 48 ετών άφησε το πρωί της Πέμπτης η επί χρόνια πρόεδρος Πρωτοδικών Χίου Μαρία Τομπάζη, έπειτα από γενναία αλλά σύντομη μάχη με την επάρατο νόσο.

Οπως αναφέρει το chiosin «η 48χρονη Μαρία Τομπάζη υπηρέτησε στη θέση της Προέδρου Πρωτοδικών Χίου επί 5 έτη. Η κηδεία της θα γίνει αύριο, στο Ωραιόκαστρο της Θεσσαλονίκης και θα παραστεί σε αυτήν και αντιπροσωπεία του Δικηγορικού Συλλόγου Χίου».

Σε επιστολή τους οι δικηγόροι αναφέρουν: “Η εκλιπούσα υπηρέτησε ως Πρόεδρος του Πρωτοδικείου Χίου από τον Σεπτέμβριο 2014 έως τον Ιούνιο του 2019. Η Μαρία Τομπάζη έφερε έναν άλλο «αέρα» στο επαρχιακό μας Πρωτοδικείο , ένα κοσμοπολιτισμό και μια αύρα , που δύσκολα συναντάς στο Δικαστικό Σώμα.

Ως Πρόεδρος με διοικητικά καθήκοντα αναζητούσε πάντοτε λύσεις στα προβλήματα που ανέκυπταν με τα συνήθη κενά σε Δικαστές και υπαλλήλους ενώ την απασχολούσε και εργαζόταν για τη συνέχεια του νέου Δικαστικού Μεγάρου και την όποια υποστήριξη του υφιστάμενου Πρωτοδικείου. Είχε ένα δικό της τρόπο στο να ζητήσει πράγματα από τους δικαστικούς υπαλλήλους που θεωρούσε συναδέλφους της ,έχοντας μαζί τους μια σχέση φιλίας ,που δεν αλλοίωνε σε τίποτα την επίδοσή τους ,για εργασία”.

πηγη nassosblog.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button