ΔΙΑΦΟΡΑ

Η εκδρομή κατέληξε σε εφιάλτη: Ασύλληπτη τραγωδία με νεκρή 39χρονη μία μόλις μέρα μετά την πρόταση γάμου

Μία 39χρονη βρήκε τραγικό θάνατο, όταν ο σύντροφός της την έσπρωξε σε γκρεμό 30 μέτρων, μία μέρα μετά την πρόταση γάμου που της έκανε και πήγαν εκδρομή, για να το γιορτάσουν, σε εξοχικό μέρος της Τουρκίας.

Όπως αναφέρουν τα τουρκικά μέσα, η γυναίκα επέζησε της πτώσης τη νύχτα της 6ης Ιουλίου, αλλά υπέκυψε στα τραύματά της, τις πρώτες πρωινές ώρες της επόμενης μέρας, παρά το γεγονός ότι οι γιατροί -τους οποίους είχε ειδοποιήσει ο σύντροφός της- προσπαθούσαν να την επαναφέρουν επί 45 λεπτά.

Ο μέλλοντας σύζυγός της είχε καταθέσει τότε ότι η γυναίκα ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ, με αποτέλεσμα να παραπατήσει και να πέσει στον γκρεμό.

Όπως υπογράμμισε, είχαν πιει όταν πήγε στο αυτοκίνητο για να πάρει περισσότερες προμήθειες και συμπλήρωσε ότι άκουσε μια κραυγή και στη συνέχεια εξαφανίστηκε, πέφτοντας κατά λάθος στον γκρεμό.

Το δαχτυλίδι αρραβώνων δεν βρέθηκε στο δάχτυλο της 39χρονης

Ωστόσο, συνελήφθη από τις τουρκικές αρχές, καθώς η οικογένειά της κατέθεσε μήνυση, σύμφωνα με τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης, ισχυριζόμενοι ότι το ζευγάρι τσακώθηκε, διότι εκείνη απέρριψε την πρόταση γάμου και πως το δαχτυλίδι των αρραβώνων της βρέθηκε στην τσέπη του και όχι στο δάχτυλό της.

Η 39χρονη είχε σκοπό να τον χωρίσει

Όπως υποστηρίζει η οικογένειά της, η αδικοχαμένη γυναίκα σχεδίαζε να χωρίσει και δεν θα δεχόταν την πρόταση γάμου και επίσης, φοβόταν τα ύψη και δεν θα βρισκόταν με τη θέλησή της τόσο κοντά στην άκρη ενός γκρεμού, ώστε να πέσει κατά λάθος.

πηγη mama24.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button