ΔΙΑΦΟΡΑ

Βουλωμένος σωλήνας; Ρίξτε μαγειρική σόδα και το αποτέλεσμα θα σας εκπλήξει!

Βουλωμένος σωλήνας; Ρίξτε μαγειρική σόδα και το αποτέλεσμα θα σας εκπλήξει!

Σίγουρα δεν το γνωρίζατε!

Βουλωμένος σωλήνας; Ρίξτε μαγειρική σόδα και το αποτέλεσμα θα σας εκπλήξει!

Ένα από τα πιο ενοχλητικά προβλήματα που μπορούν να εμφανιστούν σε ένα σπίτι είναι οι φραγμένες υδρορροές και οι βουλωμένοι σωλήνες! Αν δεν θες να δίνεις πια τα λεφτά σου σε υδραυλικούς, κάνε αυτό το top κολπάκι με την μαγειρική σόδα και θα σωθείς!

Συνήθως για να λυθεί αυτό το πρόβλημα χρειάζεται αρκετός χρόνος και προσπάθεια. Ευτυχώς για σας, σε αυτό το άρθρο, θα σας παρουσιάσουμε μια εξαιρετική λύση και άκρως αποτελεσματική. Δεν θα χρειαστεί ποτέ ξανά να αγοράσετε οποιοδήποτε επιβλαβή χημικό προϊόν ! Απλά κάντε αυτό το απλό κόλπο!

Βουλωμένος σωλήνας μαγειρική σόδα

Το κολπάκι με την μαγειρική σόδα για να ξεβουλώσετε τον σωλήνα του σπιτιού σας

Κατ ‘αρχάς, αφαιρέστε το νερό που έχει μείνει από το νεροχύτη σας. Αφού το έχετε κάνει αυτό, ρίξτε μισό ποτήρι κιτρικού νατρίου και μισό ποτήρι σόδας στους φραγμένους σωλήνες της αποχέτευσης σας.

Στη συνέχεια, χρησιμοποιήστε λίγο ζεστό νερό (περίπου 1 ποτήρι). Μεταξύ του κιτρικού νατρίου και της μαγειρικής σόδας θα υπάρξει μια αντίδραση . Η αντίδραση αυτή θα δημιουργήσει αφρό.

Όλα τα μικροσκοπικά κομμάτια των τροφίμων και το λίπος που έχουν συμβάλει στην απόφραξη θα διαλυθούν! Χρησιμοποιήστε μεγαλύτερη ποσότητα ζεστού νερού μετά από 10 λεπτά για να ξεπλύνετε τα πάντα καλά! Οι σωλήνες σας θα έχουν ξεβουλώσει και θα μοιάζουν σαν καινούργιοι! Πραγματικά αξίζει να το δοκιμάσετε!

Η καλύτερη λύση: Έριξε ξύδι με σόδα στον νεροχύτη – Δείτε γιατί

Ο νεροχύτης είναι ένα από τα πιο βρώμικα σημεία του σπιτιού, καθώς όλα τα υπολείμματα τροφίμων μαζεύονται εκεί. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να δημιουργείται μία έντονη άσχημη μυρωδιά και χρειάζονται δραστικά μέτρα για να καθαριστεί. Ωστόσο, υπάρχει ένα… μικρό κόλπο, το οποίο μπορεί να σας λύσει τα χέρια. Τα μόνα που θα χρειαστείτε είναι ένα ποτήρι ξύδι και μισό φλιτζάνι μαγειρική σόδα. Τα ρίχνετε και τα δύο στα σιφώνια και περιμένετε να υποχωρήσει ο αφρός.

Έπειτα, ανοίγετε τη βρύση για ένα λεπτό, προκειμένου να τρέξει μπόλικο νερό. Περιμένετε ακόμα πέντε λεπτά και στην συνέχεια ανοίγετε και πάλι την βρύση για ένα λεπτό και θα δείτε τον νεροχύτη σας να λάμπει και το κυριότερο θα είναι καθαρός.

πηγη athensmagazine.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button