ΔΙΑΦΟΡΑ

Αδέρφια Αντετοκούνμπο: Χάρισαν επιπλωμένο ρετιρέ με θέα στην Ακρόπολη, αξίας άνω των 100.000 ευρώ

Έναν πρωτότυπο διαγωνισμό στα ελληνικά social media οργάνωσαν τα αδέρφια Αντετοκούνμπο, χαρίζοντας σε μια τυχερή follower, ένα σπίτι αξίας άνω των 100.000 ευρώ, με θέα την Ακρόπολη.

Ο διαγωνισμός αρχικά κοινοποιήθηκε στον λογαριασμό του γνωστού YouTuber Αλέξανδρου Κοψιάλη, όμως μετά τον σάλο που προκάλεσαν κάποιες δηλώσεις του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αποχώρησε και η κλήρωση έγινε αποκλειστικά από την οικογένεια Αντετοκούνμπο.

Ωστόσο, στη live κλήρωση που πραγματοποιήθηκε πριν από λίγη ώρα στο Instagram, ο Αλέξανδρος Κοψιάλης συμμετείχε στη διαδικασία ως συντονιστής.

Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο στην αρχή της κλήρωσης ευχαρίστησε τον Θεό που αυτός και η οικογένειά του έχουν τη δυνατότητα να κάνουν ένα τόσο μεγάλο δώρο. Στη συνέχεια πρόσθεσε πως ενώ ήταν μια σημαντική χρονιά για εκείνον στο NBA, δεν μπόρεσε να απολαύσει τις επιτυχίες του, καθώς η Ελλάδα πέρασε ένα φρικτό καλοκαίρι εξαιτίας των πυρκαγιών.

Ο διαγωνισμός είχε περισσότερες από 691.000 συμμετοχές, ενώ κατά τη διάρκεια της ζωντανής σύνδεσης, παρακολουθούσαν τουλάχιστον 50.000 ακόλουθοι. Νικήτρια ήταν μια κοπέλα, η οποία κερδίζει ένα επιπλωμένο ρετιρέ με θέα την Ακρόπολη, αξίας άνω των 100.000 ευρώ.

Αδέρφια Αντετοκούνμπο: Χάρισαν επιπλωμένο ρετιρέ με θέα στην Ακρόπολη, αξίας άνω των 100.000 ευρώ - Εικόνα 1

Πηγή

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button