ΔΙΑΦΟΡΑ

Σταύρος Θεοδωράκης: Ο καρκίνος ήρθε απότομα και πολύ επιθετικός

Με παίρνει τηλέφωνο την επόμενη μέρα και μου λέει: ”Μπορείτε να ξαναέρθετε να κάνετε την εξέταση, γιατί έχει γίνει λάθος;”. Μου λέει: ”Είναι ένα νούμερο που δεν μπορεί να υπάρχει”.

Για την τυχαία διάγνωσή του με μίας επιθετικής μορφής καρκίνου μίλησε ο Σταύρος Θεοδωράκης. Ο δημοσιογράφος και πρώην επικεφαλής του «Ποταμιού», μιλώντας στην εκπομπή της ΕΡΤ «Στούντιο 4» μίλησε για πρώτη φορά πώς από τύχη έκανε εξετάσεις και ανακάλυψε πως έπασχε από καρκίνο ενώ πρόσθεσε πως πλέον όλα είναι καλά καθώς τον αντιμετώπισε με επιτυχία.

«Ο καρκίνος ήρθε απότομα. Έχει πλάκα αυτό, δεν το έχω ξαναπεί. Έκανα ως αρχηγός περιοδεία στο Γενικό Ναυτικό Νοσοκομείο και ένας νεαρός γιατρός μου λέει: ”Να κάνουμε ένα τεστ;”. Του λέω ”άσε με τώρα”. Και με παίρνει σχεδόν «βίαια» και με πάει για τεστ.

Με παίρνει τηλέφωνο την επόμενη μέρα και μου λέει: ”Μπορείτε να ξαναέρθετε να κάνετε την εξέταση, γιατί έχει γίνει λάθος;”. Μου λέει: ”Είναι ένα νούμερο που δεν μπορεί να υπάρχει”. Πήγα την επόμενη μέρα, έκανα εξέταση και ήταν ένας καρκίνος πολύ επιθετικός. Αλλά όλα είναι καλά», εξομολογήθηκε ο Σταύρος Θεοδωράκης.

Αναφορικά με πώς άλλαξε όλο αυτό τη ζωή του ο Σταύρος Θεοδωράκης είπε πως «αυτό δεν άλλαξε ιδιαίτερα το αξιακό μου σύστημα γιατί λίγο καιρό πριν με είχε πληγώσει ο θάνατος του πατέρα μου που έφυγε 62 χρονών. Ήξερα ότι ο θάνατος είναι κάτι που υπάρχει εκεί στη γωνία και μας απειλεί όλους. Επηρεάστηκε η ζωή μου από αυτό αλλά δεν έχω καταφέρει να αλλάξω το μόνιμο άγχος που έχω για τη ζωή»

 

πηγη filoitexnisfilosofias.com

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button