ΔΙΑΦΟΡΑ

«Θα φέρουμε την κάθαρση» Μαρία Καρυστιανού και Παύλος Ασλανίδης εξαπέλuσαν σήμερα δήλωση «βóμβα»

«Η θέση «να κατέβουμε στην πολιτική για να βοηθήσουμε την υπόθεση μας», δε μας εκφράζει καθόλου. Απεναντίας το θεωρούμε φθηνή δικαιολογία για καριέρα», υποστηρίζουν οι Π. Ασλανίδης και Μ. Καρυστιανού

Σκληρή δήλωση κατά όσων ισχυρίζονται ότι θα κατέλθουν στον πολιτικό στίβο για να κάνουν «καριέρα» πραγματοποίησαν οι γονείς θυμάτων των Τεμπών, Μαρία Καρυστιανού και Παύλος Ασλανίδης.

Όπως τονίζουν στην από κοινού δήλωσή τους, «επειδή βλέπουμε και μας καταλογίζονται πολλά. Δεν ανεχόμαστε καμία πολιτική εκμετάλλευση πια».

«Οι φωνές 1.350.000 πολιτών ήχησαν πολύ δυνατά στις Βρυξέλλες»

Ακολούθως οι κ.κ. Καρυστιανού και Ασλανίδης υπογραμμίζουν πως «η θέση «να κατέβουμε στην πολιτική για να βοηθήσουμε την υπόθεση μας», δε μας εκφράζει καθόλου. Απεναντίας το θεωρούμε φθηνή δικαιολογία για καριέρα», καθώς, όπως λένε, «μια τέτοια θέση δε δικαιώνει τον αγώνα μας. Ειδικά τώρα, που το απόστημα της διαφθοράς γίνεται για μας αντιληπτό στο βάθος του, μας τοποθετεί απέναντι και μας τροφοδοτεί με πείσμα για τον αγώνα μας».

Ολόκληρη η δήλωση των Μαρία Καρυστιανού και Παύλου Ασλανίδη:

«Επειδή βλέπουμε και μας καταλογίζονται πολλά…

Δεν ανεχόμαστε καμία πολιτική εκμετάλλευση πια.

Επίσης, η θέση «να κατέβουμε στην πολιτική για να βοηθήσουμε την υπόθεση μας», δε μας εκφράζει καθόλου. Απεναντίας το θεωρούμε φθηνή δικαιολογία για καριέρα…

Μια τέτοια θέση δε δικαιώνει τον αγώνα μας. Ειδικά τώρα, που το απόστημα της διαφθοράς γίνεται για μας αντιληπτό στο βάθος του, μας τοποθετεί απέναντι και μας τροφοδοτεί με πείσμα για τον αγώνα μας.

Θα φέρουμε την κάθαρση, όπως ξεκινήσαμε, ως πολίτες που διεκδικούν τα δικαιώματα τους.

Οι φωνές 1.350.000 πολιτών ήχησαν πολύ δυνατά στις Βρυξέλλες.

Όταν τόσοι άνθρωποι απευθύνονται σε Δημοκρατικούς Θεσμούς, ακούγονται. Η εξυγίανση έχει ήδη αρχίσει…».

To διαβάσαμε εδώ tilestwra.com

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button