ΔΙΑΦΟΡΑ

Σοκ Μεσολόγγι: Τι είπε ο κρεοπώλης για τις λίρες και το κινητό του Μπάμπη – «Όσες φορές και να με ρωτήσετε…»

«Εγώ απλά έκανα μια εξυπηρέτηση σ’ έναν φίλο», είπε στην κατάθεσή του μεταξύ άλλων ο 51χρονος κρεοπώλης για τον Μπάμπη

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις και τα νέα στοιχεία για τη δολοφονία του Μπάμπη Κούτσικου στο Μεσολόγγι.  Οι έρευνες για τον εντοπισμό του κινητού τηλεφώνου και της κυνηγετικής καραμπίνας του Μπάμπη συνεχίζονται καθώς θεωρούνται δυο στοιχεία – κλειδιά για την υπόθεση.

Την ίδια στιγμή αίσθηση προκαλούν διάφορα σημεία της απολογίας του κατηγορουμένου κρεοπώλη που έχει στα χέρια της η ΕΡΤ. Σε αντιφάσεις υπέπεσε κατά τη διάρκεια της εξάωρης απολογίας του στην ανακρίτρια ο 51χρονος που κατηγορείται για τη δολοφονία του 31χρονου Μπάμπη στο Μεσολόγγι, ο οποίος όμως δήλωνε διαρκώς πως δεν διέπραξε το έγκλημα.

“Σας το ξαναείπα είμαι αθώος. Όσες φορές και να με ρωτήσετε θα συνεχίσω να σας το λέω πως δεν σκότωσα εγώ τον Μπάμπη” τόνισε.

Ο ίδιος στην απολογία του αναφέρθηκε στη διαδρομή που ακολούθησε τονίζοντας: «Δεν προσχεδίασα καμία επίθεση. Εγώ απλά έκανα μια εξυπηρέτηση σ’ έναν φίλο. Το αυτοκίνητο συνέχισα να το κινώ γιατί πριν από λίγες μέρες είχε ένα θέμα με τη μπαταρία και ο μάστορας που το είδε μου είπε πως πρέπει να κινείται για να φορτίζει η μπαταρία».

Μεσολόγγι – Η κατάθεση του κρεοπώλη

Η ανακρίτρια ρώτησε πολλές φορές τον κατηγορούμενο γιατί δεν αναζήτησε τον φίλο του, αλλά και γιατί υπέδειξε στη μητέρα του άλλο μέρος, από εκείνο που ο ίδιος τώρα ισχυρίζεται πως τελικά άφησε με το αυτοκίνητό του το θύμα: “Όταν με πήρε η μητέρα του τηλέφωνο δε γνώριζα ότι ο Μπάμπης αγνοούνταν… δε θεώρησα τόσο σημαντικό να αναφέρω περισσότερες λεπτομέρειες. Εαν ήξερα ότι είχε εξαφανιστεί δε θα αντιδρούσα έτσι…“.

Μίλησε και για τα δανεικά που χρωστούσε στο θύμα αλλά και για το εάν γνωρίζει πως στον Μπάμπη χρωστούσαν κι άλλα άτομα: “Τα δανεικά χρήματα που μου αποδίδουν πως χρωστούσα δεν ισχύουν, τα μόνα λεφτά που είχα δανειστεί από τον Μπάμπη ήταν 1.000 ευρώ και πιο παλιά τον Ιούνιο, όταν και του δανείστηκα 6.500 ευρώ τα οποία είναι αυτά που μου δείξατε σε μηνύματα στο Facebook, δεν υπάρχουν άλλα δανεικά πέρα από αυτά που σας είπα.

Δε μου είχε αναφέρει (το θύμα) πως του χρωστούσαν άλλα άτομα και δεν πιστεύω πως θα δάνειζε χρήματα σε κάποιο άτομο που δε γνώριζε καλά. Ο χαρακτήρας του ήταν τέτοιος… αλλά ακόμα κι αν ισχύει κάτι τέτοιο δε θα μου το έλεγε, δε μπορώ να γνωρίζω εγώ αν ισχύει κάτι τέτοιο…».

Κατά την απολογία του ερωτήθηκε και για το κινητό του θύματος. Συγκεκριμένα, του ζητήθηκε να εξηγήσει ότι στις 20:37, όταν ο Μπάμπης επιβιβάστηκε στο όχημά του, προκύπτει ότι έκανε χρήση του κινητού του για έναρξη συνεδρίας στο διαδίκτυο, η οποία διακόπηκε στις 23:49. “Εδώ δεν το είδα, δεν είδα καν αν είχε πάνω του το κινητό τηλέφωνο” απάντησε.

“Έχει αποδειχθεί από την άρση του απορρήτου ότι το τηλέφωνο του Μπάμπη κατά τη διάρκεια της διαδρομής που ήταν μαζί με τον φερόμενο ως δράστη που είναι έγκλειστος στις φυλακές Κορυδαλλού, ήταν σε συνεδρία, ήταν ανοιχτή η γραμμή σε κάποια εφαρμογή.

Αυτό σημαίνει ότι ο Μπάμπης το είχε ανοιχτό για να ακούει κάποιος χωρίς να το αντιληφθεί ο κρεοπώλης, ο οποίος όταν ρωτήθηκε από τον ανακριτή και από τις διωκτικές αρχές αν είχε το τηλέφωνό ο Μπάμπης, είπε “δεν ξέρω, δεν το είδα”. Που σημαίνει ότι η συνεδρία την οποίαν είχε ο Μπάμπης δεν ήταν για να μιλάει ο Μπάμπης, απλώς το είχε ανοιχτό για να ακούγεται η συνομιλία” τόνισε στην ΕΡΤ ο ιδιωτικός ερευνητής Γιώργος Τσούκαλης για την πολύκροτη υπόθεση στο Μεσολόγγι.

Αίσθηση προκαλεί και ένα άλλο σημείο της απολογίας του κατηγορουμένου. Όπως τόνισε ο κατηγορούμενος: “Εδώ και δύο χρόνια σε συζητήσεις ο Μπάμπης μου είχε πει ότι ψάχνει θησαυρούς, λίρες και τέτοια πράγματα. Ξέρω κιόλας ότι συνεργαζόταν με κάποιον από το Αιτωλικό και το Αγρίνιο, το ονόματα των οποίων δεν μου είχε πει. Ήθελε να αγοράσει και κάποιο μηχάνημα ανίχνευσης χρυσού για 1.300 ευρώ“.

Το διαβάσαμε εδώ koutipandoras.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button