ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Πανεύκολο γλυκό ψυγείου με ινδοκάρυδο με 5 υλικά (Video)

Λαχταριστό, ανάλαφρο και πεντανόστιμο γλυκό ψυγείου με βάση σαβαγιάρ και γέμιση κρέμας ινδοκάρυδου. Μια απλή, εύκολη και γρήγορη συνταγή με το σχετικό βίντεο του Δημ. Μιχαηλίδη για ένα γλύκισμα-πάστα που θα το απολαύσετε με την οικογένειά σας και τους καλεσμένους σας σε όλες τι περιστάσεις.

Δείτε πιο κάτω σε βίντεο την εκτέλεση της συνταγής βήμα βήμα

Υλικά συνταγής

  • 1 πακέτο σαβαγιάρ
  • 100 γρ. ινδοκάρυδο (αυξομειώστε τη ποσότητα σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας)
  • 3 φακελάκια κρέμα Άνθος Αραβοσίτου” στιγμής με γεύση βανίλια
  • 1 λίτρο φρέσκο γάλα για τις κρέμες + επιπλέον γάλα για τα σαβαγιάρ
  • 400 γρ. φυτική σαντιγί

Εκτέλεση συνταγής

  1. Βουτάτε σε γάλα τα σαβαγιάρ, ένα τη φορά, στιγμιαία για να μη μουλιάσουν, τα στρώνετε το ένα δίπλα στο άλλο σε ένα ταψί 20×30 εκ. και από πάνω τα πασπαλίζετε με λίγο από το τριμμένο ινδοκάρυδο.
  2. Ρίχνετε σε ένα μπολ τις 3 κρέμες Άνθος Αραβοσίτου” μαζί με το 1 λίτρο γάλα και τα χτυπάτε με σύρμα για 2 λ. Αδειάζετε τη κρέμα στο ταψί πάνω από τα σαβαγιάρ και την απλώνετε ομοιόμορφα σε όλη την επιφάνεια. Πασπαλίζετε από πάνω άλλο λίγο ινδοκάρυδο και βάζετε το γλυκό σας στο ψυγείο για 20 λ.
  3. Στη συνέχεια φτιάχνετε τη σαντιγί σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας και τη στρώνετε πάνω από τη κρύα και σταθερή πλέον κρέμα βανίλιας. Πασπαλίζετε από πάνω το υπόλοιπο ινδοκάρυδο και το γλυκό σας είναι έτοιμο. Αν δεν το σερβίρετε αμέσως ξαναβάζετε το γλυκό σας στο ψυγείο μέχρι να το σερβίρετε.

Δείτε στο video την εκτέλεση της συνταγής βήμα βήμα 

πηγη sintayes.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button