ΔΙΑΦΟΡΑ

Βρέθηκε το δίχρονο αγοράκι που είχε εξαφανιστεί από το σπίτι του

Ο Νικόλα εντοπίστηκε νωρίς σήμερα το πρωί από συνεργείο και δημοσιογράφο που εργάζονται σε εκπομπή του Rai Uno – Ήταν σε χωματόδρομο που απέχει περίπου τρία χιλιόμετρα από το σημείο που ζει

Βρέθηκε από δημοσιογράφο και εικονολήπτη της ιταλικής δημόσιας τηλεόρασης Rai o μικρός Νικόλα, το παιδί 2 μόλις ετών που είχε εξαφανιστεί από το σπίτι του, σε ορεινή περιοχή της Τοσκάνης πριν από δυο ημέρες.

Η υγεία του παιδιού είναι σε καλή κατάσταση, το μόνο πρόβλημα που εντόπισαν οι γιατροί είναι μια ελαφρά αφυδάτωση.

Ο Νικόλα εντοπίστηκε νωρίς σήμερα το πρωί από συνεργείο και δημοσιογράφο που εργάζονται σε εκπομπή του Rai Uno, σε χωματόδρομο που απέχει περίπου τρία χιλιόμετρα από την αγροικία όπου ο μικρός ζει με την οικογένειά του.

Πρόκειται για ορεινή, απομονωμένη περιοχή της Τοσκάνης, όπου οι γονείς του Νικόλα εργάζονται ως βιολογικοί μελισσοκόμοι.

Σύμφωνα με τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης, το παιδί θα μπορούσε να είχε εντοπισθεί νωρίτερα, αν οι γονείς του είχαν ειδοποιήσει αμέσως τους καραμπινιέρους και δεν είχαν προσπαθήσει επί μια ολόκληρη νύχτα να βρουν μόνοι τους τον γιό τους.

Αίσιο τέλος είχε η υπόθεση εξαφάνισης ενός 2χρονου αγοριού που είχε χαθεί από το σπίτι του σε ορεινή περιοχή της Τοσκάνης στην Ιταλία πριν από δύο ημέρες.

Ο μικρός Νικόλα Ταντούρλι εντοπίστηκε νωρίς το πρωί της Τετάρτης από συνεργείο και δημοσιογράφο που εργάζονται σε εκπομπή του Rai Uno, σε χωματόδρομο που απέχει περίπου τρία χιλιόμετρα από την αγροικία όπου ο μικρός ζει με την οικογένειά του. Πρόκειται για ορεινή, απομονωμένη περιοχή της Τοσκάνης, όπου οι γονείς του Νικόλα εργάζονται ως βιολογικοί μελισσοκόμοι.

Η υγεία του παιδιού είναι σε καλή κατάσταση, με τους γιατρούς να εντοπίζουν μόνο μια ελαφρά αφυδάτωση.

Όπως δήλωσαν οι γονείς του στους καραμπινιέρους, οι γονείς διαπίστωσαν ότι το παιδί δεν ήταν στο κρεβάτι του, στο δωμάτιό του προχθές τα μεσάνυχτα, αλλά ειδοποίησαν τις Αρχές μόλις χθες το πρωί, αφού επιχείρησαν να το ψάξουν μόνοι τους.

Στις έρευνες συμμετείχαν άνδρες και γυναίκες της ιταλικής πολεμικής αεροπορίας και με ελικόπτερο τελευταίας τεχνολογίας, το οποίο χρησιμοποιεί σκάνερ θερμότητας.

Ο μικρός Νικόλα, σύμφωνα με τους γονείς του, ήταν συνηθισμένος να βγαίνει στον κήπο του σπιτιού και να απομακρύνεται, σε μια λογική απόσταση, από την αγροικία όπου επέλεξε να ζήσει η οικογένεια.

Σύμφωνα με τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης, πάντως, το παιδί θα μπορούσε να είχε εντοπιστεί νωρίτερα, αν οι γονείς του είχαν ειδοποιήσει αμέσως τους καραμπινιέρους και δεν είχαν προσπαθήσει επί μια ολόκληρη νύχτα να βρουν μόνοι τους τον γιο τους.

ΠΗΓΗ .cnn.gr .protothema.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button