ΔΙΑΦΟΡΑ

Συγκλονίζει ο Τάσος Μητρόπουλος για τον γιο του Χρήστο: «Να μην ντρέπονται οι γονείς να βγαίνουν με τα παιδιά τους» (vid)

O Τάσος Μητρόπουλος, η Νένα Χρονοπούλου και ο γιος τους Χρήστος σε μια τρυφερή συνέντευξη στις «Αλήθειες με τη Ζήνα».

Στο πλατό της εκπομπής, «Αλήθειες με τη Ζήνα» βρέθηκαν το μεσημέρι της Παρασκευής (19/5) η Νένα Χρονοπούλου, ο Τάσος Μητρόπουλος και ο μονάκριβος γιος τους, ο 18χρονος Χρήστος! Το αγαπημένο ζευγάρι μοιράστηκαν με το τηλεοπτικό κοινό αλήθειες ψυχής αλλά και ένα όνειρο τους που έχει αρχίσει να παίρνει σάρκα και οστά.

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, ο οποίος αγωνίστηκε μεταξύ άλλων και σε Παναθηναϊκό και ΑΕΚ, παρότρυνε τους γονείς παιδιών ΑΜΕΑ να βγάζουν βόλτα τα παιδιά τους. «Να μην ντρέπονται οι γονείς ΑμεΑ, να βγαίνουν με τα παιδιά τους», είπε χαρακτηριστικά.

 

πηγη filoitexnisfilosofias.com

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button