ΔΙΑΦΟΡΑ

Δύο αδέλφια έβγαλαν μια selfie. Μόλις την δείτε ολόκληρη θα παγώσετε!

Απίστευτο!

Στην φωτογραφία βλέπετε δύο αδέλφια να βγάζουν μια selfie. Αυτό που δεν βλέπετε όμως, είναι ότι δίπλα τους υπάρχει και κάτι ακόμα.

O Μιχάλης και ο Νέιλ από το Οντάριο του Καναδά περπατούσαν μέσα στο δάσος όταν πρόσεξαν κάτι. Ήταν ένα ζώο που είχε πιαστεί σε παγίδα κυνηγών. Καθώς πλησίασαν, πρόσεξαν ότι ήταν ένας αμερικάνικος φαλακρός αετός. Τα δύο αδέρφια ανέλαβαν αμέσως δράση.

Κάλυψαν προσεκτικά τον αετό με ένα μπουφάν και προσπάθησαν να το απεγκλωβίσουν βάζοντας τα δυνατά τους. Έπειτα από αρκετά λεπτά προσπαθειών, ο Νέιλ κράτησε τον εξαντλημένο αετό στα χέρια του, ενώ ο αδερφός του έβγαλε μια φοβερή selfie.

Που είναι αυτό το εντυπωσιακό αποτέλεσμα; Είναι ενθαρρυντικό όταν βλέπουμε τέτοιες ανιδιοτελείς ενέργειες για να σωθεί ένα ανυπεράσπιστο πλάσμα.

πηγη athensmagazine.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button