ΔΙΑΦΟΡΑ

«Λέει συνέχεια ψέματα»Όλα Τούμπα για την οικογένεια των παλαιοχριστιανών: Η μαρτυρία που καίει το Μανώλη

Η μητέρα και τα παιδιά της οικογένειας των παλαιοχριστιανών που ζούσαν σε λαγούμι της ορεινής Κορινθίας αναζητείται εδώ και ημέρες από την Αστυνομία. Στα χέρια των Αρχών βρίσκεται και μια εισαγγελική διάταξη για εξαγωγή δείγματος DNA από την οικογένεια, ώστε να ξεκαθαριστεί ποιος είναι ο πατέρας του παιδιού της 19χρονης κόρης του.

Οι Αρχές εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα για την υπόθεση, ακόμη και αυτό που ο 45χρονος πιθανόν να έχει εκμεταλλευτεί νεαρές γυναίκες υπό τον μανδύα του «αρχηγού» μιας παραθρησκευτικής σέχτα. Αξιωματούχοι της ΕΛ.ΑΣ.

ανέφεραν στην εφημερίδα «Realnews» πως υπάρχουν πολλές ομοιότητες με τη σέχτα των φονταμενταλιστών μορμόνων του Κολοράντο, που δραστηριοποιείται με χιλιάδες μέλη στις ΗΠΑ. Σε αυτές, ο αρχηγός έχει σημαντική θέση και αποφασίζει ποιος θα παντρευτεί ποια, πότε τα παιδιά θα σταματήσουν το σχολείο και υπάρχουν και περιπτώσεις πολυγαμίας.

Ο 45χρονος Μανώλης Καλαιτζιδάκης (Παλαιοχριστιανός) αναφέρει πως «είμαστε μια κοινότητα παλαιοχριστιανών, στα πρότυπα των παλαιόπιστων της Ρωσίας ή των Άμις στην Αμερική, που αρνούμαστε την τεχνολογική εξέλιξη. Ζούμε παλαιοχριστιανικά» ενώ σε μια άλλη δήλωση του είχε αναφέρει:

«Τη γυναίκα μου τη λέω αδελφή Σεβαστιανή και τον γιο μου αδελφό Νικόλαο. Είμαστε όλοι οι άνθρωποι αδέλφια. Όταν πήγαν να πειράξουν τον Χριστό, τους είπε ότι στην μέλλουσα ζωή δεν θα υπάρχουν τέτοια πράγματα, συγγενείς , άνδρας, γυναίκα, είμαστε όλοι αδέλφια».

Μάλιστα, εντύπωση προκαλεί στις Αρχές και η παρουσία μιας 19χρονης στην κοινότητα της Κορινθίας, η οποία δήλωνε παλαιοημερολογίτισσα και ήταν έγκυος πέντε μηνών. Η ίδια εξήγησε πως βρίσκεται στο σημείο για να συνδράμει την οικογένεια.

«Παρέσυρε την κόρη μας»

Ο πεθερός του 45χρονου πατέρα μιλώντας στην εφημερίδα «Realnews», αποκάλυψε κάποιες μέχρι σήμερα άγνωστες πτυχές του παλαιοχριστιανού.

Πιο συγκεκριμένα, ο ίδιος εξιστορεί το πως γνωρίστηκε το ζευγάρι ενώ ο ίδιος τις τελευταίες ημέρες προσπάθησε να επικοινωνήσει με την κόρη του αλλά δεν τα κατάφερε. Μάλιστα, έκανε και μια δημόσια έκκληση στη Σεβαστή να επιστρέψει στο σπίτι τους.

«Όταν γνώρισε η Σεβαστή τον Μανώλη, άλλαξε όλη η ζωή της. Εκείνος είχε ήδη δύο παιδιά. Υπήρξε ο πρώτος άνδρας στη ζωή της και ήταν πολύ εύκολο να την παρασύρει. Εκείνη ήταν μόλις 16 χρονών. Σε τρεις μήνες την άφησε έγκυο, παράτησε και το σχολείο , όλα ανατράπηκαν… Έχουμε να την δούμε από το 2013. Δεν ήρθε εδώ η Σεβαστή. Λέει συνέχεια ψέμματα ο Μανώλης», είπε χαρακτηριστικά ο πατέρας της Σεβαστής.

Σημαντική για την ανάδειξη της προσωπικότητας του 45χρονου αποτελεί και η συνδρομή του θείου της Σεβαστής, ο οποίος ξεκαθάρισε πως ο Μανώλης δεν έχει κάποιο πρόβλημα υγείας:

«Αυτός δεν έχει κανένα πρόβλημα υγείας. Δούλευε εδώ στην Ηλιούπολη, μετά μπήκε σε ένα γραφείο. Δεν έχει περάσει από καμία επιτροπή, ένα απλό χαρτί είχε από έναν γιατρό».

Υπενθυμίζεται πως ο Μανώλης αφέθηκε ελεύθερος από την εισαγγελία Κορίνθου μέχρι να δικαστεί στις 4 Μαρτίου.

Το διαβάσαμε εδώ toendiaferon.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button