ΔΙΑΦΟΡΑ

Επεισόδια με χημικά σε διαδήλωση υπέρ του Δημήτρη Κουφοντίνα στο κέντρο της Αθήνας. Προσήχθη ο γιος του, Έκτορας..

Στην προσαγωγή του γιου του Δημήτρη Κουφοντίνα, Εκτορα, προχώρησαν οι αρχές κατά τη διάρκεια συγκέντρωσης για το μέλος της 17Ν και απεργό πείνας.

Νέα συγκέντρωση υποστήριξης στον Δημήτρη Κουφοντίνα πραγματοποιούν από τις 12 το μεσημέρι στο Σύνταγμα η Πρωτοβουλία Δικηγόρων και Νομικών, αριστερές οργανώσεις και συλλογικότητες.

Με εντολή της Αστυνομίας έχει κλείσει ο σταθμός του Μετρό «Σύνταγμα», με τους συρμούς να διέρχονται δίχως να πραγματοποιούν στάση για τους επιβάτες.

Διαδηλωτές και αστυνομικοί συγκρούονται κατά τη διάρκεια επεισοδίων στην πορεία διαμαρτυρίας υπέρ του απεργού πείνας και καταδικασμένου για τη συμμετοχή του στην τρομοκρατική οργάνωση 17 Νοέμβρη, Δημήτρη Κουφοντίνα, στο κέντρο της Αθήνας, το Σάββατο 6 Μαρτίου 2021.

Αστυνομικές δυνάμεις προχώρησαν σε αρκετές προσαγωγές το μεσημέρι του Σαββάτου σε συγκέντρωση που διοργανώνεται υπέρ του Δημήτρη Κουφοντίνα στο κέντρο της Αθήνας.

Σύμφωνα με πληροφορίες μέσα στους συλληφθέντες βρίσκεται και ο γιος του δολοφόνου της 17 Νοέμβρη Έκτορας Κουφοντίνας. Αναμένεται να του υποβληθεί πρόστιμο και για παραβίαση των μέτρων κορονοϊού.

Τα επεισόδια σημειώθηκαν λίγο, ανάμεσα σε αστυνομικούς και διαδηλωτές, σε συγκέντρωση που διοργανώνεται υπέρ του Δημήτρη Κουφοντίνα στο κέντρο της Αθήνας.

Σοβαρή επιδείνωση παρουσίασε χθες η υγεία του Δημήτρη Κουφοντίνα, όπως αναφέρεται σε επίσημη ανακοίνωση του Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας, όπου νοσηλεύεται, έπειτα από απεργία πείνας και δίψας.

Η ανακοίνωση του νοσοκομείου

«Ενημερώνουμε ότι ο ασθενής του νοσοκομείου μας, Δημήτρης Κουφοντίνας, ο οποίος νοσηλεύεται για 18η ημέρα στην ΜΕΘ, σήμερα 05/03/2021 εμφάνισε οξεία νεφρική ανεπάρκεια, συνεπεία της παρατεταμένης άρνησης λήψης τροφής και υγρών.

Το ιατρονοσηλευτικό προσωπικό της ΜΕΘ, δεδομένης της επίμονης άρνησης του ασθενούς να σιτιστεί και να λάβει υγρά, τηρώντας απόλυτα την κείμενη νομοθεσία και σε εκτέλεση εισαγγελικής παραγγελίας, προέβη άμεσα στις απαραίτητες ενέργειες ανάνηψης για την υποστήριξη των ζωτικών του λειτουργιών, καθώς και σε κάθε δυνατή προσπάθεια για την διασφάλιση της υγείας του, όπως προτάσσει η ιατρική δεοντολογία και η σχετική νομοθεσία.

Αυτή τη στιγμή νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Το ιατρονοσηλευτικό προσωπικό, συνεχίζει να παρέχει τις υπηρεσίες του, πάντοτε σύμφωνα με τον κώδικα ιατρικής δεοντολογίας.

Ο Διοικητής του Γ.Ν. Λαμίας, Ανδρέας Κολοκυθάς».

Ο καταδικασμένος σε 11 φορές ισόβια για τις δολοφονίες της «17Ν» διαμαρτύρεται για την «αιφνιδιαστική μεταγωγή» του στις φυλακές του Δομοκού και ζητά να επιστρέψει στις φυλακές Κορυδαλλού.

ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΛΑΧΟΣ ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΛΑΧΟΣ….

newsbomb.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button