ΚΟΙΝΩΝΙΑ

150.000 προσκύνησαν έως τώρα τα λείψανα του Αγ.Σιλουανού-Στο χωριό των παιδικών του χρόνων χθες (ΦΩΤΟΣ)

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ Η ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΙΕΡΟ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ

Χθες 8 Σεπτεμβρίου η κιβωτός με τα λείψανα του Αγίου Σιλουανού μεταφέρθηκε στο Ναό της Γεννήσεως του χωριού της περιοχής Shovskoe Lipetsk – στο σπίτι του αγίου. όπου πέρασε την παιδική του ηλικία.

 Στο σπίτι, όπου ο Σιλουανός πέρασε τα παιδικά και εφηβικά του χρόνια, έχει χτιστεί ένα εκκλησάκι προς τιμήν του.  Το χωριό Shovskoe έγινε η πέμπτη στάση στην πορεία ντου ιερου΄προσκυνήματος και η τέταρτη στη ρωσική ενδοχώρα. Συνολικά, τα λείψανα και την εικόνα που προσευχόταν ο Άγιος από την αγιορείτικη Μονή Αγ. Παντελεήμονος έχουν προσκυνήσει περίπου 150 χιλιάδες πιστοί: 100.000 στο Μινσκ, 15.000 στο Μπριάνσκ, 20.000 στο Orel και 15.000 στο Yelets.

πηγη vimaorthodoxias.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button