ΔΙΑΦΟΡΑ

Σκοτώθηκε ο Παναγιώτης Ιωάννου

Πέθανε ο Παναγιώτης Ιωάννου - Θλίψη στο Τολό για το θάνατο νεαρού επιχειρηματία σε τροχαίο

Η μηχανή του συγκρούστηκε μετωπικά με ΙΧ

Ανείπωτος θρήνος στο Τολό Αργολίδας από την είδηση του χαμού ενός νέου ανθρώπου, του Προέδρου του Συλλόγου Επαγγελματιών Τολού Παναγιώτη Ιωάννου σε τροχαίο στην Κορινθία. Επίσης, μία γυναίκα έχασε τη ζωή της σε τροχαίο δυστύχημα το οποίο σημειώθηκε λίγο μετά τις 11:00, στην Ε.Ο. Πατρών-Πύργου, στο ύψος της Ανδραβίδας.

Το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε στην παράλληλη συνδετήρια οδό και ειδικότερα στον κόμβο της αρχαίας Νεμέας με την παλαιά εθνική οδό Κορίνθου – Άργους, κοντά στα Δερβενάκια, όταν ο 32χρονος Πήτερ γυρίζοντας από την Αθήνα με την μηχανή που οδηγούσε, συγκρούστηκε μετωπικά με διερχόμενο ΙΧ, κάτω από αδιευκρίνιστες ακόμα συνθήκες.

Ο 32χρονος Πήτερ, όπως συνήθιζαν να τον φωνάζουν οι συγχωριανοί του και οι φίλοι του, ήταν πολύ δραστήριος και συνέβαλε αποφασιστικά στην αναβάθμιση του Επαγγελματικού Συλλόγου Τολού δίνοντας νέα πνοή στην επιχειρηματικότητα του τόπο του. με ποικίλες δράσεις.

πηγη athensmagazine.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button