ΔΙΑΦΟΡΑ

Αλλάζουν όλα στην έρευνα: Ανατροπń με την 41χρονη έγκυο Γεωργία στη Θεσσαλονίκη, το στοıχείο-κλεıδί & η αντiφαση

Πέρασαν έξι ημέρες από την ώρα που η 41χρονη Γεωργία εξαφανίστηκε στη Θεσσαλονίκη, και η αστυνομία προσπαθεί να την εντοπίσει με κάθε τρόπο. Έχει εκδοθεί Missing Alert για την εξαφάνισή της.

Έξι ημέρες μετά την ανακοίνωση του Missing Alert, οι έρευνες της αστυνομίας έχουν αλλάξει κατεύθυνση.

Σύμφωνα με πληροφορίες του τηλεοπτικού σταθμού Alpha, η έρευνα για την εξαφανισμένη γυναίκα είναι στα χέρια του Τμήματος Εγκλημάτων Κατά Ζωής της Ασφάλειας της Θεσσαλονίκης.

Ένα από τα ερωτήματα που οι αστυνομικοί προσπαθούν να λύσουν είναι αν οι δύο μηνύσεις που εστάλησαν από τη Γεωργία πριν εξαφανιστεί, ένα στον σύντροφό της και ένα στη μητέρα της, είναι πραγματικές και αποστέλλονται από εκείνη.

Αυτή είναι η τελευταία εξέλιξη στην υπόθεση

Θυμίζεται ότι σε ένα από τα μηνύματα, που απευθύνεται στον σύντροφό της, η γυναίκα – η οποία είναι έγκυος 3 μηνών – φαίνεται να ζητά συγνώμη γιατί του πήρε 5.000 ευρώ. Ωστόσο, συγγενείς της αναφέρουν ότι τόσο ο τρόπος έκφρασής της όσο και η γραφή δεν θυμίζουν την χαρακτηριστική συμπεριφορά της Γεωργίας, ενώ προσθέτουν ότι η 41χρονη δεν θα είχε λόγο να πάρει τα χρήματα αυτά.

 

Σύμφωνα με το Star το τελευταίο μήνυμα που φέρεται να έστειλε η Γεωργία στον σύντροφό της ανέφερε τα εξής: «Καλημέρα αγάπη μου… Έφτασα σπίτι, οπότε θα τα πούμε μετά. Να ξέρεις πως ξέρω ότι δε δουλεύεις πλέον λόγω του ψέματος που σου ζήτησα να πεις για να είμαστε παρέα. Θέλω να σου πω κάτι: σου πήρα λεφτά από το συρτάρι… Ξέρω ότι τα χρειάζεσαι, αλλά είναι ανάγκη. Θα σου πω από κοντά. Μη μου θυμώσεις σε παρακαλώ πολύ… Σε αγαπάω».

Την Πρωτοχρονιά, η γυναίκα που είναι έγκυος και μητέρα ενός 13χρονου παιδιού, βρισκόταν στην Καλαμαριά με τον σύντροφό της, αλλά την επόμενη μέρα εξαφανίστηκε.

Η αστυνομία πραγματοποίησε έρευνα στο σπίτι του συντρόφου της και κατάσχεσε το κινητό τηλέφωνό του. Οι αρχές διεξάγουν έρευνα στην περιοχή όπου εξαφανίστηκαν τα ίχνη της και αναμένεται ότι η άρση απορρήτου των επικοινωνιών θα φωτίσει την υπόθεση.

Το διαβάσαμε εδώ tilestwra.com

 

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button