ΔΙΑΦΟΡΑ

Έκτακτο! Αυτοκτόνησε γνωστή ηθοποιός

Τέλος στη ζωή της αποφάσισε να δώσει η Βερόνικα Φορκέ, δημοφιλής ηθοποιός του κινηματογράφου στην Ισπανία. Την είδηση του θανάτου της ανακοίνωσε μέσω instagram ο Αντόνιο Μπαντέρας…

«Αντίο Βερόνικα Φορκέ. Δούλεψα πριν από μερικά χρόνια μαζί της και έχω την ανάμνηση μιας γλυκιάς και πνευματώδους γυναίκας και μιας πολύ καλής παρτενέρ. Αναπαύσου εν ειρήνη», έγραψε στο Twitter o ηθοποιός.

Η ηθοποιός, μια από τις πιο δημοφιλείς του ισπανικού κινηματογράφου των δεκαετιών του 1980 και 1990, γνωστή επίσης για τους ρόλους της στις ταινίες

«Μια ζωή ταλαιπωρία» και «Ματαντόρ» του Πέδρο Αλμοδόβαρ, «αυτοκτόνησε στο σπίτι της στη Μαδρίτη» ανέφερε πηγή της αστυνομίας χωρίς να δώσει περισσότερα στοιχεία.

Σοκ στην ΕΛΑΣ – Νεκρός ο Υπαστυνόμος Α΄ Γιάννης Οικονόμου!

Έφυγε σήμερα από την ζωή μετά από πολυήμερη νοσηλεία σε νοσοκομείο της Λάρισας σε ηλικία 54 ετών, ο Υπαστυνόμος Α΄ Γιάννης Οικονόμου που υπηρετούσε στο Α.Τ. Φαρσάλων.

Η ξαφνική είδηση της απώλειας του από την ζωή σκόρπισε θλίψη στην τοπική κοινωνία των Φαρσάλων που ήταν ιδιαίτερα αγαπητός.

Η κηδεία θα πραγματοποιηθεί αύριο Τρίτη (14/12) στον Ιερό Ναό του Αγίου Λαζάρου Φαρσάλων.

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button