ΔΙΑΦΟΡΑ

Θρήνος-Νεκρός χθές ένας απο τους άρχοντες της Ελληνικής παραδοσιακής μουσικής

Θρήνος-Νεκρός χθές ένας απο τους άρχοντες της Ελληνικής παραδοσιακής μουσικής

Οι αναγνώστες μας μπορούν να στέλνουν τα άρθρα και τα σχόλια τους για δημοσίευση. Οι δημοσιεύσεις είναι δωρεάν

Σε ηλικία 77 ετών άφησε την τελευταία του πνοή χθες, ο Γιάννης Βασιλάκης. Ένας από τους πιο γνωστούς λαουτιέρηδες της Κρήτης.

Ο Γιάννης πάλευε με τον καρκίνο για μήνες ώσπου παραδόθηκε. Δεν άντεξε άλλο. Ξ απώλεια είναι τεράστια για την Ελληνική μουσική καθώς για περισσότερα απο 50 χρόνια ο Κρητικός καλλιτέχνης “έχτισε” μια πολύ σημαντική διαδρομή. Μια διαδρομή-κληρονομιά για τους νεότερους.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της οικογένειάς του η Εξόδιος ακολουθία τελέστηκε χθές στις 12:00 στον ιερό ναό των Εισοδίων της Θεοτόκου, στα Νέα Αλάτσατα.

Θρήνος στην Κρήτη-Νεκρός στον ύπνο του ο επιχειρηματιας Μανώλης Νικάκης

Την τελευταία του πνοή άφησε αιφνιδίως σήμερα, ο 59χρονος επιχειρηματίας Μανώλης Νικάκης. Ο Μανώλης καταγόταν από τις Μέλαμπες Ρεθύμνου και δραστηριοποιούνταν στη Μεσαρά στο χώρο του Εμπορίου Οπωροκηπευτικών.

“Έσβησε” στον ύπνο του, πιθανόν από ανακοπή καρδιάς.

Η κηδεία θα γίνει σήμερα, στις 5.30 το απόγευμα στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Μοιρών, όπου συγγενείς, γνωστοί και φίλοι θα πουν το “Ύστατο Χαίρε” στον εκλιπόντα.nassosblog.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button