ΔΙΑΦΟΡΑ

Οικογενειακή τραγωδία – Νεκροί παππούς, γιαγιά και δύο εγγόνια σε τροχαίο μετά την αλλαγή του χρόνου

«Τσακίζει» καρδιές η τραγωδία: Νεκροί ο εγγονός Νικόλας, ο παππούς Νικόλας, η εγγονή Ευανθία & η γιαγιά Ευανθία

Η Κύπρος παραμένει σε σοκ μετά το ανείπωτο αυτοκινητιστικό δυστύχημα που συνέβη λίγο μετά την έναρξη του νέου έτους. Τέσσερις άνθρωποι από μια οικογένεια, ο παππούς, η γιαγιά και τα δύο εγγόνια τους, έπεσαν θύματα τροχαίου ατυχήματος που συνέβη σε μια διασταύρωση.

Το χρονικό της υπόθεσης:

Τα τέσσερα μέλη της οικογένειας, που μόλις είχαν γιορτάσει την έναρξη του 2024, βρίσκονταν σε διαδρομή για το σπίτι τους. Τα δύο εγγόνια είχαν αναλάβει να μεταφέρουν τον παππού και τη γιαγιά πίσω στο σπίτι τους.

Η 27χρονη Ευανθία που οδηγούσε το όχημα είχε σταματήσει για να στρίψει δεξιά όταν το όχημα συγκρούστηκε με ημιφορτηγό στο οποίο επέβαινε ένα ζευγάρι από τη Συρία

Νεκροί από το τροχαίο δυστύχημα είναι η 27χρονη οδηγός Ευανθία, ο 72χρονος παππούς της Νικόλας που ήταν συνοδηγός, η 74χρονη γιαγιά της, Ευανθία και ο 18χρονος αδερφός της, Νικόλας. Και οι τέσσερις έχασαν τη ζωή τους σε μια στιγμή, βυθίζοντας στη θλίψη το Λιμνάτη Λεμεσού και ολόκληρη την Κύπρο

Το ατύχημα ακόμα διερευνάται:

Οι ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το τροχαίο διερευνώνται. Λίγη ώρα μετά την πολύνεκρη τραγωδία συνελήφθη ο 44χρονος οδηγός του ημιφορτηγού. Τόσο ο ίδιος όσο και η σύζυγός του είχαν μεταφερθεί στο νοσκομείο για τις πρώτες βοήθειες.

Η 27χρονη Ευανθία

Ο 18χρονος αδερφός της Ευανθίας, Νικόλας

Ο 72χρονος παππούς, Νικόλας

Η 74χρονη γιαγιά, Ευανθία

Οι συνόνοματες γιαγιά και εγγονή

Συγγενείς και φίλοι θα πουν το τελευταίο αντίο στα θύματα της οικογεγειακής τραγωδίας σήμερα το μεσημέρι στον Λιμνάτη. Όλοι έχουν μόνο καλά λόγια να πουν για την οικογένεια που ξεκληρίστηκε.

Το διαβάσαμε εδώ enimerotiko.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button