ΔΙΑΦΟΡΑ

Δημήτρης Γραικός: «Λύγισε» η Νικολούλη – Νέες Συγκλονιστικές αποκαλύψεις

Δημήτρης Γραικός: «Λύγισε» η Νικολούλη – Νέες Συγκλονιστικές αποκαλύψεις

«Ήξερα ότι είχα δίπλα μου το δολοφόνο», σημειώνει συγκλονισμένη η δημοσιογράφος – Τι της είχε πει ο δράστης – Πώς προσπαθούσε να παραπλανήσει τις Αρχές και να ξεγελάσει την ίδια.

Φρίκη προκαλούν οι αποκαλύψεις για την άγρια δολοφονία του επιχειρηματία Δημήτρη Γραικού στη Θεσσαλονίκη.

Ο 59χρονος είχε εξαφανιστεί την Πέμπτη, 3 Νοεμβρίου, του 2016. Το πρωί είχε πάει κανονικά στη δουλειά του.

Μίλησε στο τηλέφωνο με τη σύζυγό του, ενώ από το απόγευμα της ίδιας ημέρας τα ίχνη του χάθηκαν.

Σύμφωνα με όσα υποστήριζε τότε η σύζυγος του 59χρονου, ο άντρας της είχε φύγει το πρωί από το σπίτι στο Ωραιόκαστρο και πήγε στα σφαγεία Χαλάστρας για να πουλήσει κάποια ζώα.

Από την πώληση εισέπραξε 17.000 ευρώ, ποσό αρκετά σημαντικό ώστε να κάνει την οικογένεια να ανησυχεί πως πίσω από την εξαφάνισή του ίσως να κρύβεται εγκληματική ενέργεια.

Ακολούθησαν τεράστιες έρευνες. Επιστρατεύτηκαν ακόμα και ειδικά μηχανήματα ενώ οι υπόνοιες στράφηκαν ακόμα και πάνω στη σύζυγό του.

O τελευταίος άνθρωπος που είδε τον Γραικό ήταν ο ιδιοκτήτης της κτηνοτροφικής μονάδας. Οι υποψίες έπεσαν πάνω του, ωστόσο, κανείς δεν μπορούσε να βρει το παραμικρό στοιχείο.

Ο τραγικός επίλογος γράφτηκε στις 30 Μαΐου 2019, όταν το αυτοκίνητο του Δημήτρη Γραικού εντοπίστηκε κάτω από τόνους λάσπης και κοπριάς.

Ήταν την ίδια στιγμή που ο δολοφόνος είπε στους αστυνομικούς: «Ελάτε να σας δείξω που είναι θαμμένος ο Γραικός».

Οι αστυνομικοί πηγαίνοντας στο σημείο έπαθαν… ΣΟΚ!

Ο Δημήτρης Γραικός βρέθηκε μέσα στο αυτοκίνητό του δολοφονημένος, ενώ, το πλέον μακάβριο ήταν το γεγονός ότι το σώμα του δεν είχε αλλοιωθεί.

Η έρευνα της Νικολούλη και το τετ α τετ με το δολοφόνο Το μυστήριο της εξαφάνισής του Δημήτρη Γραικού και όπως αποδείχτηκε, δολοφονίας του, απασχόλησε την Αγγελική Νικολούλη και την εκπομπή «Φως στο Τούνελ».

Συγκλονισμένη από την αγριότητα που επέδειξε ο καθ’ ομολογίαν δράστης, δήλωσε η δημοσιογράφος μιλώντας στον Alpha, σχολιάζοντας ότι ο 46χρονος «συμπεριφέρθηκε σαν να είχε θάψει ζώο».

Η δημοσιογράφος αποκάλυψε μάλιστα το πότε αντιλήφθηκε η ίδια ότι ο 46χρονος ήταν ο δολοφόνος του άτυχου κτηνοτρόφου.

Όπως είπε, στη διαδρομή που έκαναν μαζί μέχρι τη Θεσσαλονίκη, στο πλαίσιο του ρεπορτάζ για την τηλεοπτική της εκπομπή, «οι υποψίες μου έδεσαν γιατί εκείνη την ώρα είχα την αίσθηση ότι δίπλα μου είχα τον δολοφόνου του Γραικού» και εξήγησε ότι ο δράστης έπεφτε σε αντιφάσεις.

Συγκλονίζουν, δε, τα λόγια του 46χρονου στη δημοσιογράφο: «Αλίμονο βρε Αγγελικούλα, αν κάθε φορά που σφάζουμε ζώα εξαφανίζουμε και έναν άνθρωπο.

Τι το πέρασες εδώ, Αμερική; Δεν γίνονται εδώ τέτοια πράγματα», της είπε αρχικά. Σε άλλο σημείο της κουβέντας τους, όμως, σχολίασε:

«Αγγελικούλα, δυστυχώς για τα χρήματα γίνονται πολλά. Για τα χρήματα κανείς σκοτώνει άνθρωπο…»..

newsbomb.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button