ΔΙΑΦΟΡΑ

Μεσολόγγι – Ραγίζει καρδιές η αδερφή του 31χρονου Μπάμπη: «Να βρεθεί το σώμα του, να έχει κάτι να θρηνήσει η μητέρα μας»

Ώρες αγωνίας ζει η οικογένεια του 31χρονου Μπάμπη από το Μεσολόγγι, που αγνοείται από τις 4 Ιανουαρίου. «Να βρεθεί το σώμα του, να έχει κάτι να θρηνήσει η μητέρα μας» ανέφερε χαρακτηριστικά η αδερφή του και ράγισε καρδιές.

Παρά τις εκτεταμένες έρευνες, για τον εντοπισμό του άτυχου άνδρα ακόμα και με δύτες και drones να παραμένουν άκαρπες. Οι ελπίδες να βρεθεί ζωντανός μέρα με την ημέρα λιγοστεύουν και η αδελφή του Χριστίνα Κούτσικου μέσα από το iefimerida.gr απευθύνει έκκληση στις αρχές να εντοπίσουν ακόμα και την σορό του ώστε να μπορέσει να τον αποχαιρετήσει η οικογένεια του.

Όπως λέει χαρακτηριστικά: «Όλη αυτή η κατάσταση για εμένα και την οικογένεια μου σημαίνει ότι του έχει συμβεί κάτι κακό. Δεν υπάρχει άλλη λογική εξήγηση. Να είναι κάπου ζωντανός ή να τον έχουν κάποιοι και να μην έχουν επικοινωνήσει μαζί μας δεν είναι λογικό. Εμείς αυτό που θέλουμε είναι να βρεθεί το σώμα του σε όποια κατάσταση και να είναι ώστε να έχει η μητέρα μας “κάτι” να θρηνήσει. Να κλάψει για το παιδί της».

Η Χριστίνα Κούτσικου ζητά από τους πολίτες της ευρύτερης περιοχής να δώσουν όποια πληροφορία έχουν για να βοηθήσουν τις αρχές, ώστε να εξιχνιαστεί η υπόθεση και να βρεθεί ο αδελφός της ζωντανός ή νεκρός. Όπως λέει στο iefimerida.gr: «Θερμή παράκληση. Όποιος γνωρίζει κάτι, έστω και το παραμικρό, ακόμα και εάν δεν θέλει να ακουστεί το όνομα του ας μιλήσει στις αρχές. Δεν θα αποκαλυφθεί η ταυτότητα του. Δεν μπορεί κανείς να μην γνωρίζει τίποτα για αυτή την υπόθεση.

Φοβάμαι ότι οι έρευνες δεν είναι συντονισμένες. Γίνονται έρευνες αλλά χρειάζεται ένας επικεφαλής ο οποίος θα έχει πλήρη εικόνα των ερευνών, για να μπορέσει να συντονίσει τους εθελοντές και τους διασώστες ώστε να προχωρούν οι έρευνες και να αποκλείεται η μία περιοχή μετά την άλλη.

Ας δώσει όποιος μπορεί μία πληροφορία για να βρούμε το σώμα του. Γιατί τώρα οι έρευνες γίνονται με βάση το τελευταίο στίγμα του κινητού. Αλλά μπορεί να βρίσκεται οπουδήποτε. Μπορεί όποιος του έκανε κακό απλά να πέταξε στο συγκεκριμένο σημείο το κινητό του. Δεν ξέρουμε εάν το κινητό του βρίσκεται δίπλα στο σώμα του».

Όπως λέει η αδελφή του αγνοούμενου Μπάμπη η ψυχολογική κατάσταση των μελών της οικογένειας του είναι εξαιρετικά άσχημη και όλοι περιμένουν την διαλεύκανση της υπόθεσης αλλά και τον εντοπισμό του Μπάμπη. Ζωντανού ή νεκρού. Χαρακτηριστικά: «Είμαστε όλοι χάλια. Και περισσότερο η Μάνα. Βγαίνουμε, ψάχνουμε στο πουθενά. Η περιοχή είναι τεράστια.

Προσπαθούμε να πάρουμε πληροφορίες από τις αρχές. Από όπου μπορούμε. Από την ασφάλεια δεν υπάρχει ενημέρωση γιατι οι έρευνες είναι μυστικές. Αυτό που θέλουμε είναι να βρεθεί το σώμα του. Δεν θέλουμε σε αυτή τη φάση να κατηγορήσουμε κανέναν. Περιμένουμε να βρεθεί κάτι. Και να αποδειχθεί ποιος ευθύνεται. Περιμένουμε. Θέλουμε όμως να συλληφθεί ο δράστης.

Η μόνη λογική εξήγηση που μπορώ να δώσω είναι ότι όλη αυτή η κατάσταση οφείλεται στο σημαντικό χρηματικό ποσό που είχε δανείσει ο αδελφός μου. Αν ισχύει η συνομιλία που είδε το φως της δημοσιότητας ότι ο αδελφός μου του ζητούσε πίσω χρήματα και ότι οι συνομιλίες διαγράφηκαν, ίσως να είναι το σημείο που κρύβεται η αλήθεια σε αυτή την υπόθεση. Δεν υπάρχει λόγος να λες ψέματα και να σβήνεις συνομιλίες, εάν δεν έχεις λόγο. Πάντως αυτή την ώρα σαν οικογένεια δεν θέλουμε να κατηγορήσουμε κανέναν».

Η Χριστίνα Κούτσικου περιγράφει τον αδελφό της, σαν έναν άνθρωπο χαμηλών τόνων, που βοηθούσε τόσο την οικογένεια του όσο και τους συντοπίτες του, όταν το είχαν ανάγκη. Χαρακτηριστικά: «Δουλεύει σε μία εταιρεία, στην οποία έβγαζε καλά λεφτά για τα δεδομένα της Ελλάδος και όποιον είχε ανάγκη τον βοηθούσε. Με το συγκεκριμένο δάνειο δεν γνωρίζω τι ακριβώς έχει συμβεί.

Πάντως ο Μπάμπης ήταν χαμηλών τόνων. Δεν μπλεκόταν ποτέ ούτε σε καυγάδες, ούτε σε λογομαχίες. Και δίκιο να είχε έκανε πίσω. Προτιμούσε να σκύψει το κεφάλι και να μην μιλήσει. Έδινε χρήματα και στην αδελφή μου και στην μητέρα μου. Έστελνε χρήματα και βοηθούσε την οικογένεια. Ζητάμε από τις αρχές να εξιχνιάσουν την υπόθεση για να απαντηθούν τα γιατί που μας βασανίζουν….».

Το διαβάσαμε εδώ athensmagazine.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button