ΔΙΑΦΟΡΑ

Ο Βασίλης Καρράς δίνει μάχη με ασθένεια – Πηγαινοέρχεται στα νοσοκομεία

Αυτό που κάνει ο Βασίλης αυτή τη στιγμή είναι να προσπαθήσει να μείνει ήρεμος και να αντιμετωπίσει την ασθένεια.

Η είδηση ότι αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας είχε αντιμετωπίσει τους θαυμαστές του, όμως, όσο κι αν γράφτηκε ότι επιστρέφει στις πίστες, κάτι τέτοιο δεν ισχύει σε καμία περίπτωση καθώς ο Βασίλης Καρράς περνάει και ανεβαίνει τον δικό του Γολγοθά.

«Δίνει γενναία μία μάχη. Είναι στο σπίτι του. Έχει μοναδικό ψυχολογικό στήριγμα αυτή την περίοδο την αγάπη του κόσμου. Μιλάει με τον κόσμο, μιλάει στα τηλέφωνα, μιλάει με τους συνεργάτες τους. Αυτό που θέλω να πω γιατί υπάρχει μια φημολογία περί επιστροφής δεν τίθεται θέμα επιστροφής. Δεν πρόκειται να κάνει ούτε συναυλία ούτε να εμφανιστεί σε κάποιο μαγαζί.

Αυτό που κάνει ο Βασίλης αυτή τη στιγμή είναι να προσπαθήσει να μείνει ήρεμος και να αντιμετωπίσει την ασθένεια του, πηγαινοέρχεται στα νοσοκομεία με τις φαρμακευτικές αγωγές που κάνει συνέχεια και κάνει θεραπείες. Εμείς τον αγαπάμε και στέλνουμε μια μεγάλη αγκαλιά», είπε μεταξύ άλλων στον αέρα της εκπομπής Super Katerina ο δημοσιογράφος που μετέφερε της πληροφορίες.

πηγη eretikos.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button