ΔΙΑΦΟΡΑ

Σοκ με τη δολοφονία της εγκύου στη Θεσσαλονίκη – Τη σκότωσε ο σύντροφός της μαζί με φίλο του

Με τον χειρότερο τρόπο έκλεισε το θρίλερ εξαφάνισης της 41χρονης εγκύου στη Θεσσαλονίκη καθώς σήμερα εντοπίστηκε η σορός της μέσα σε ένα μπαούλο σε απόμερη περιοχή κοντά στη Χαλκιδική.

Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, για τη δολοφονία της έχουν συλληφθεί ο σύντροφός της καθώς και ένας φίλος του.

Φίλος του συντρόφου της 41χρονης προσήχθη και ομολόγησε ότι σκότωσαν μαζί την έγκυο στη Θεσσαλονίκη – Βρέθηκε το πτώμα της άτυχης γυναίκας

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της 41χρονης εγκύου που αγνοείται από την Πρωτοχρονιά.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Newsbomb.gr οι δράστες της δολοφονίας είναι δύο. Ο σύντροφός της και ένας φίλος του ο οποίος μάλιστα έχει ομολογήσει.

Όπως είπαν στους άνδρες της αστυνομίας την σκότωσαν μαζί και τον βοήθησε να τη μεταφέρει σε μια ερημική περιοχή στην Χαλκιδική.

Μάλιστα εκτός από τα αποτυπώματα του συντρόφου της βρέθηκαν και τα αποτυπώματα του σεσημασμένου φίλου.

Αυτή τη στιγμή έχουν γίνει δυο προσαγωγές στην ασφάλεια Θεσσαλονίκης.

Οι έρευνες στο κινητό του

Το τελευταίο 24ωρο στα χέρια των Αρχών βρισκόταν στο κινητό του συντρόφου της και στο οποίο όπως έχει γίνει γνωστό η 41χρονη φέρεται να του έγραψε το εξής μήνυμα: «Καλημέρα αγάπη μου… Έφτασα σπίτι, οπότε θα τα πούμε μετά.

Να ξέρεις πως ξέρω ότι δε δουλεύεις πλέον λόγω του ψέματος που σου ζήτησα να πεις για να είμαστε παρέα. Θέλω να σου πω κάτι: σου πήρα λεφτά από το συρτάρι… Ξέρω ότι τα χρειάζεσαι, αλλά είναι ανάγκη. Θα σου πω από κοντά. Μη μου θυμώσεις σε παρακαλώ πολύ… Σε αγαπάω».

Ωστόσο, τα ειδικά στελέχη της Υποδιεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδος λόγω έλλειψης σύγχρονης τεχνολογίας αδυνατούσαν να εντοπίσουν τυχόν διαγραμμένα μηνύματα. Έτσι αναμένεται τις επόμενες ώρες το κινητό του να σταλεί στα κεντρικά γραφεία των Εγκληματολογικών Ερευνών στην Αθήνα προκειμένου να «ξεσκονιστεί» το κινητό του σε βάθος ενώ είναι σίγουρο ότι εάν διαγράφηκαν μηνύματα, αυτά θα εντοπιστούν και θα ανακτηθούν.

Το διαβάσαμε εδώ newsbomb.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button