ΔΙΑΦΟΡΑ

Βρέχει λεφτά: Έρχεται επιταγή ακρίβειας – επίδομα Χριστουγέννων

Την υπέρβαση του στόχου για το πρωτογενές πλεόνασμα, περιμένει το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης, για να μπορέσει να ανακουφίσει τις ευάλωτες κοινωνικές ομάδες. Αν πραγματοποιηθεί η υπέρβαση του στόχου για το πρωτογενές πλεόνασμα, τότε αναμένεται να χορηγηθεί επιταγής ακρίβειας και επίδομα Χριστουγέννων στις ευάλωτες κοινωνικές ομάδες.

Παράλληλα, σύμφωνα με πληροφορίες, εξετάζεται η επέκταση του μειωμένου ΦΠΑ στις μεταφορές κόστους 160 εκατομμυρίων ευρώ σε εξάμηνη βάση προκειμένου να μην ακριβύνουν τα εισιτήρια

Τον Νοέμβριο οι αποφάσεις

Οι αποφάσεις αναμένεται να ληφθούν τον Νοέμβριο λίγο πριν  την κατάθεση του τελικού σχεδίου του προϋπολογισμού στη Βουλή.

Οι επιπτώσεις στην ελληνική οικονομία στο ενδεχόμενο γενίκευσης της σύρραξης στη Μέση Ανατολή. Προς το παρόν στο οικονομικό επιτελείο δεν ανησυχούν αλλά παρακολουθούν με προσοχή τις εξελίξεις. Εάν επεκταθεί η σύρραξη τότε θα υπάρξουν συνέπειες με την άνοδο των τιμών των καυσίμων, την αναζωπύρωση του πληθωρισμού, τη μείωση του τουρισμού, αλλά και την υποχώρηση της οικονομικής δραστηριότητάς.

πηγη newpost.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button