ΔΙΑΦΟΡΑ

Θλίψη: Έφυγε από τη ζωή ο παπά Βαγγέλης

Θλίψη: Έφυγε από τη ζωή ο παπά Βαγγέλης

Έφυγε από τη ζωή χθες ο πατέρας Βαγγέλης Ξενικάκης, ο οποίος διακονούσε στην Αθήνα στην Ι. Μ. Νέας Σμύρνης, ενώ είχε διατελέσει εφημέριο στην Αυγενική, για 20 χρόνια.

Ο αγαπητός ιερέας έφυγε πρόωρα, νικημένος από την επάρατη νόσο.

Γεννήθηκε στο Λουτράκι του Δήμου Μαλεβιζίου και χειροτονήθηκε κληρικός από τον μακαριστό Κρήτης Τιμόθεο, ενώ είχε πέντε παιδιά.

Τραγωδία στον Βόλο: Στα αζήτητα του νοσοκομείου για 10 μέρες η σορός ενός άντρα

Μόνος του στη ζωή, μόνος του και στον θάνατο παραμένει ένας 82χρονος οικοδόμος από τη Νέα Ιωνία Βόλου, ο οποίος έφυγε από τη ζωή πριν από δέκα ημέρες και ακόμα παραμένει στα…

αζήτητα του Νοσοκομείου Βόλου, αφού κανείς δεν έχει ενδιαφερθεί να τελέσει την κηδεία του και να κάνει την ταφή του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ηλικιωμένος, τις επόμενες ημέρες θα φιλοξενούνταν σε δομή Φιλοξενίας Ηλικιωμένων, καθώς ήταν όλα έτοιμα για να μεταφερθεί στο Σουρλίγκειο ίδρυμα Καναλίων, όμως ο θάνατος τον πρόλαβε.

Ο 82χρονος αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας και πέθανε μόνος του στο σπίτι του, ενώ η σορός του παραμένει το τελευταίο δεκαήμερο στο Νεκροτομείο, καθώς κανείς δεν ενδιαφέρθηκε για εκείνον.

Η Κοινωνική Υπηρεσία του “Αχιλλοπουλείου” έχει ήδη κινήσει τις διαδικασίες για να γίνει ό,τι προβλέπεται σε αυτές τις… μοναχικές περιπτώσεις και να τελεστεί η ταφή του.

thenewspaper.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button