ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μάθημα ανθρωπιάς – Σουβλατζής προσφέρει δωρεάν φαγητό σε άπορους

 

Ένας σουβλατζής προσφέρει τη βοήθειά του σε όσους δεν έχουν χρήματα και ζούνε τρώγοντας από τα σκουπίδια, καθώς τους δίνει δωρεάν σουβλάκια.

“Είμαστε άνθρωποι πάνω από όλα”, λέει ο ίδιος.

Πολλοί συνάνθρωποί μας αντιμετωπίζουν βιοποριστικά προβλήματα, ενώ πλέον είναι αρκετοί εκείνοι που τρέφονται από τα σκουπίδια.

Σε μία προσπάθεια, λοιπόν να μετριάσει όσο το δυνατόν μπορεί αυτό το φαινόμενο ένας σουβλατζής δίνει δωρεάν σουβλάκια σε όποιον άπορο πάει στο μαγαζί του, ώστε να μην φάει από τα σκουπίδια!

Ο υπεύθυνος Κωνσταντίνος Κωτσικόρης είπε σε ιστοσελίδα: “Ο λόγος που το κάναμε είναι ότι ο κόσμος πήγαινε στα σκουπίδια.

Είμαστε άνθρωποι πάνω από όλα και ήταν άσχημη η κατάσταση να βλέπουμε τους ανθρώπους να πηγαίνουν για φαγητό στα σκουπίδια. Άνοιγαν τις σακούλες με τα σκουπίδια και πέταγαν τροφές στο δρόμο και έψαχναν για φαγητό.

Προτιμούμε να έρθουν να μας ζητήσουν από εδώ τα φαγητά γιατί στα σκουπίδια πετάμε χλωρίνες και ότι βρει ο καθένας μπροστά του.

Ούτως η άλλως ερχόντουσαν άνθρωποι. Μερικοί ντρέπονταν αλλά φοβόντουσαν. Έλληνες και ξένοι. Σημασία έχει να βοηθάμε. Αυτός ήταν ο λόγος που το βάλαμε το χαρτί.

Μας κατηγόρησαν ότι το κάναμε για διαφήμιση είμαστε 20 χρόνια μαγαζί στην ευελπίδων δεν έχουμε ανάγκη από διαφήμιση. Γι αυτό και έβγαλα το χαρτί ωστόσο όποιος έρχεται τον βοηθάμε”.

 

πηγη  tilegrafima.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button