ΔΙΑΦΟΡΑ

Νέο σοκ στη Λαμία: 43χρονος πέθανε στον ύπνο του!

Πήγε να τον ξυπνήσει ο αδελφός του και τον βρήκε νεκρό στο κρεβάτι… Μία ακόμη τραγική είδηση έγινε γνωστή το πρωί της Παρασκευής 29 Ιουλίου. Ένας νέος άνθρωπος 43 ετών βρέθηκε από τους δικούς του ανθρώπους, νεκρός στο κρεβάτι που κοιμόταν.

Πρόκειται για τον αγρότη Ευάγγελο Δάλαρη, που έμενε με τους γονείς του και τον αδερφό του στις Θερμοπύλες. Νωρίς το πρωί, ο αδερφός του πήγε να τον ξυπνήσει προκειμένου να μεταβούν στα χωράφια και τον βρήκε νεκρό.  Ο άτυχος άνδρας αντιμετώπιζε πρόβλημα με την καρδιά του και έμελλε να κοπεί τόσο σύντομα το νήμα της ζωής του.

Το σοκ ήταν μεγάλο και για την τοπική κοινωνία , καθώς επρόκειτο για άνθρωπο της παρέας, ήσυχο και δοτικό.

Πάτρα: Λύθηκε το μυστήριο με την πτώση και το θάνατο της 30χρονης γυναίκας από τον πέμπτο όροφο – Πού κατέληξαν οι Αρχές

Στο συμπέρασμα πως πρόκειται για αυτοχειρία οδηγούνται οι αστυνομικές Αρχές για την υπόθεση της Πάτρας, όπου μια γυναίκα πέθανε πέφτοντας από τον πέμπτο όροφο διαμερίσματος πολυκατοικίας.

Η 31χρονη φέρεται να αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα και εκμεταλλευόμενη την απουσία τόσο της μητέρας όσο και του αδελφού της, που βρίσκονται στις εργασίες τους, φαίνεται πως πήρε την απόφαση να προχωρήσει στο απονενοημένο διάβημα, σύμφωνα με το pelop.gr.

 

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, όσον αφορά την παρουσία «ταμπουρωμένου» που πέταγε αντικείμενα λίγο μετά την μοιραία πτώση της γυναίκας, από τις έρευνες των διωκτικών αρχών δεν προέκυψε κάποια παρουσία ατόμου.

Υπενθυμίζεται πως στο σημείο έσπευσαν και άνδρες της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος ώστε να επέμβει σε περίπτωση που η πληροφορία ύπαρξης δεύτερου ατόμου επαληθευόταν. Τέλος, όσον αφορά το πακέτο τσιγάρων και τον αναπτήρα που βρέθηκαν στο σημείο πτώσης της γυναίκας, σημειώνεται πως ανήκουν στην 31χρονη.

Ethnos.gr – Pelop.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button