ΔΙΑΦΟΡΑ

Έξυπνο Κόλπο, Καθαρίζει Χωρίς Τρίψιμο, Ακόμη και τον πιο Βρώμικο Φούρνο Μικροκυμάτων

Έξυπνο Κόλπο, Καθαρίζει Χωρίς Τρίψιμο, Ακόμη και τον πιο Βρώμικο Φούρνο Μικροκυμάτων

Ο φούρνος μικροκυμάτων μας έχει σίγουρα δει καλύτερες μέρες. Αν έχει έρθει η ώρα να τον καθαρίσετε, τότε δοκιμάστε το παρακάτω εύκολο κόλπο: θα χρειαστείτε μόνο ένα λεμόνι!

Πρώτα, πάρτε 1/2 φλιτζάνι νερό, ένα μικρό μπολ και ένα λεμόνι. Βάλτε το νερό στο μπολ και στη συνέχεια κόψτε το λεμόνι στη μέση.

Στη συνέχεια, απλώς στίψτε όσο περισσότερο χυμό μπορείτε μέσα σε νερό πριν ρίξετε και τα δύο μισά στο νερό.

Στη συνέχεια, βάλτε το μπολάκι στο φούρνο μικροκυμάτων και βάλτε το να λειτουργήσει για 3 λεπτά.

Όταν τα 3 λεπτά τελειώσουν, απλώς αφήστε το φούρνο μικροκυμάτων με την πόρτα κλειστή για άλλα 4-5 λεπτά. Αφήστε τον ατμό από λεμόνι να ποτίσει το φούρνο μικροκυμάτων. Θα κάνει τη δουλειά σας πιο εύκολη όταν έρθει η ώρα να τον σπουπίσετε.

Μετά από ένα καλό σκούπισμα, ο φούρνος μικροκυμάτων έμοιαζε αρκετά καθαρός. Αλλά υπήρχαν κάποιες βρώμικες περιοχές στις ρωγμές.

Πάρτε μια παλιά οδοντόβουρτσα και βυθίστε την απευθείας στο ζεστό νερό λεμονιού.

Στη συνέχεια, χρησιμοποιήστε την εμποτισμένη οδοντόβουρτσα για να καθαρίσετε τα δύσκολα σημεία.

Ο φούρνος μικροκυμάτων σας θα αστράφτει και πάλι! Ας ελπίσουμε να διατηρηθεί έτσι καθαρός, αλλά ούτως ή άλλως θα ξέρετε τι να κάνετε την επόμενη φορά!

Πηγη true.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button