ΔΙΑΦΟΡΑ

Έκτακτη είδηση Σοκ – Πάγωσαν οι πάντες

Ένα τρομακτικό περιστατικό με θύμα μία 11χρονη μαθήτρια εκτυλίχθηκε στην Αργεντινή καθώς 2 άνδρες που επέβαιναν σε μοτοσικλέτα επιτέθηκαν μέχρι τέλους στη μαθήτρια λίγο πριν φτάσει στο σχολείο της και την τραυμάτισαν θανάσιμα.

Οι ληστές άρπαξαν το κινητό της τηλέφωνο και η κοπέλα έπεσε στο πεζοδρόμιο. Το κορίτσι έμεινε αναίσθητο για αρκετή ώρα και στο νοσοκομείο όπου οδηγήθηκε άφησε την τελευταία της πνοή.

Στις εικόνες από κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης, οι κακοποιοί φαίνεται να χτυπούν την κοπέλα και να διαφεύγουν, ενώ ένας περαστικός έσπευσε για να τη βοηθήσει. Ο εν λόγω άνδρας προσπάθησε να σηκώσει το κορίτσι αλλά αυτό κατέρρευσε.

Μαρτυρίες αναφέρουν ότι έμεινε αναίσθητη επί 40 λεπτά πριν φτάσει ασθενοφόρο.

Ο θάνατος της 11χρονης έρχεται μόλις τέσσερις μέρες πριν από τις προκριματικές εκλογές για την ανάδειξη προέδρου στην Αργεντινή,

με το θέμα της ολοένα και αυξανόμενης οικονομικής και αστυνομικής ανασφάλειας να έρχεται και πάλι στο προσκήνιο και τις διαδηλώσεις να έχουν πάρει τη μορφή «καταιγίδας».

 

Σύμφωνα με τον Guardian, ο Axel Kicillof, ο οποίος επιδιώκει να επανεκλεγεί ως κυβερνήτης της επαρχίας του Μπουένος Άιρες, διέκοψε την εκστρατεία του, όπως και ο δήμαρχος, Néstor Grindetti.

Το ίδιο έκανε και ο υπουργός Οικονομίας της χώρας, Sergio Massa.

To περιστατικό, που σημειώθηκε την περασμένη Τετάρτη, έχει προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων στην Αργεντινή. Πολλοί υποψήφιοι στις επικείμενες εκλογές της Κυριακής ακύρωσαν τις συγκεντρώσεις τους, ενώ πραγματοποιούνται διαμαρτυρίες από εξοργισμένους πολίτες που κατακεραυνώνουν την απραξία των Αρχών για την εγκληματικότητα που καλπάζει στη χώρα.

πηγη diaforetiko.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button