ΔΙΑΦΟΡΑ

Δίνει μάχη σαν λεβέντισσα: Η 20χρονη Ραφαέλλα συνεχίζει τον αγώνα για τη ζωή της στην Αμερική – Η ανάρτηση της μητέρας της

Σε μια συγκλονιστική προσπάθεια για να ζήσει βρίσκεται η Ραφαέλλα Πιτσικάλη από τα Χανιά.

Ο μεγάλος αγώνας της για τη ζωή της Συνεχίζεται σε ένα νοσοκομείο στο Χιούστον των Ηνωμένων Πολιτειών. Η νεαρή κοπέλα δεν ξεχνά να ευχαριστήσει το κόσμο για την συγκινητική ανταπόκριση του και για τη συγκέντρωση του απαραίτητου ποσού για τα ιατρικά έξοδα.

Ραφαέλλα Πιτσικάλη: Η ανάρτηση της μητέρας της

Μέσα από την ανάρτησή της στα κοινωνικά δίκτυα, η μητέρα της 20χρονης μοιράζεται με το κοινό όλα όσα συμβαίνουν τις τελευταίες ημέρες, καθώς η Ραφαέλλα υποβάλλεται σε θεραπεία στο Anderson Cancer Center των ΗΠΑ. Η οικογένεια δαπανά πολλά, όχι μόνο για τη θεραπεία αλλά και για την διαμονή τους εκεί.

Η δυνατότητα συμβίωσης και συνεργασίας με το ιατρικό προσωπικό διαδραματίζει ένα καθοριστικό ρόλο στην πορεία της θεραπείας, κάτι που η ίδια δεν παραλείπει να επισημάνει. Μεταξύ άλλων, αναφέρει τον τρόπο που εξελίσσονται οι ιατρικές διαδικασίες, εκφράζοντας την εκτίμησή της για την αφοσίωση και τον επαγγελματισμό τους.

Αναλυτικά η ανάρτηση:

“Όπως σας είχα υποσχεθεί θέλω να ενημερώσω για τα έξοδα μέχρι τώρα. Να που ήρθε ο πρώτος λογαριασμός … Φτάσαμε 31 Ιουλίου στο Χιούστον Τέξας. Χάσανε τις βαλίτσες μας και έτσι μείναμε μία μέρα χωρίς ρούχα και φάρμακα. 1 Αυγούστου μπήκαμε στα επείγον περιστατικά στο Anderson γιατί Ραφαέλα δεν ήτανε καλά. Είμαστε μέσα τώρα 17 μέρες.

Τώρα είναι πολύ καλύτερα και αναμένεται να βγούμε αύριο από το νοσοκομείο. Χθες πήγα στο λογιστήριο το νοσοκομείο για να ρωτήσω περίπου τι χρήματα χρωστάμε. Μου είπανε ότι μπορούνε να μου δώσουνε περίπου μέχρι τώρα πόσα λεφτά είναι γιατί ο λογαριασμός δεν έχει ολοκληρώσει θα ολοκληρώσει την μέρα που θα φύγουμε θα πάρουμε εξιτήριο. Οπότε μέχρι προχθές τα λεφτά είναι 136.000 $. Αναμένεται μέχρι να φύγω το ποσόν να είναι περίπου 160.000 $.

Αυτό είναι το κόστος όταν χρειάζεται νοσοκομείο έκτακτα εκτός τις χημειοθεραπείες. Σε εμάς στο λογαριασμό θα είναι και η πρώτη χημειοθεραπεία .Το πρόγραμμα δεν έχει βγει τελείως ακόμα αλλά αναμένεται να παραμείνουμε εδώ τουλάχιστον έξι μήνες .Όταν βγω εξω θα σας πω και την έξοδο μπορεί να έχει κανείς όταν δεν βρίσκεται στο νοσοκομείο.

Ευτυχώς η εκκλησία και οι έλληνες Ομογενείς που βρίσκονται εδώ θα με βοηθήσουνε με το σπίτι. Τους ευχαριστώ πάρα πολύ γι’ αυτό. Κάθε μέρα μας επισκέπτεται και κάποιος Έλληνας και μας φέρνει φαγητού ή αν χρειαστούμε κάτι. Εδώ όλες οι ξενώνες την Ανήκουν του νοσοκομείο της Πληρώνεις κανονικά ξεκινάνε Από 100 $ μέχρι 250$ την ημέρα ,εξαρτάται που έχει Διαθέσιμο δωμάτιο για να μείνεις. Όποτε φαντάζεστε ότι βοήθεια της εκκλησίας είναι πάρα πολύ σημαντική.

Να πω κάτι και για το νοσοκομείο…. Εξαιρετικό!!!…φοβερή οργάνωση δεν καταλαβαίνεις ότι είσαι σε νοσοκομείο εξαιρετικές ομάδες γιατρών…. Είναι σημαντικό αυτό που λέω για τις ομάδες γιατί μέχρι και οι νοσοκόμες είναι ομάδες, εδώ όλοι δουλεύουν ομαδικά κάνεις ποτέ δεν κάνει κάτι αν δεν το ξέρουν οι υπόλοιποι δεν γίνονται λάθη και ο καθένας είναι υπεύθυνος με την υπογραφή του γιατί κάθε πράξη που γίνεται πάνω στο παιδί μου. Θα μου πεις ότι επειδή πληρώνεις τόσα πολλά λεφτά γι’ αυτό είναι έτσι….

Όχι οι περισσότεροι εδώ Είτε πληρώνουνε είτε όχι είτε με ασφάλεια είναι έχουνε την ίδια εξυπηρέτηση. Κανείς δεν ξέρει αν εγώ πληρώνω ή έχω Κάποια ασφάλεια που πληρώνει αυτή για μένα. Έχω ακόμα πολλά να σας πω για τον τρόπο που δουλεύουνε και γι’ αυτό που προσφέρουν απλά ήδη νομίζω ότι σας κούρασα. Σημασία έχει ότι η Ραφαέλα είναι καλύτερα και συνεχίζουμε δυνατά για να πετύχουμε το στόχο και σας ευχαριστώ όλους που συμμετέχετε σε αυτό το στόχο. Ο θεός να σας έχει καλά

Την άλλη βδομάδα θα δημοσιεύσω το τελικό ποσόν για τις 18 μέρες που έχουμε μείνει μέσα .”

Πηγη filoitexnisfilosofias.com

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button