ΔΙΑΦΟΡΑ

Θρήνος: Πέθανε ξαφνικά ο 22χρονος Βασίλης Τσιάμης

Άφησε την τελευταία του πνοή στην Πάτρα

Ένας νεαρός κομμωτής, ο Βασίλης Τσιάμης 22 ετών, έφυγε σήμερα ξαφνικά από την ζωή. Το παιδί μπήκε πριν λίγες ημέρες με υψηλή πίεση στο νοσοκομείο και δεν κατάφερε να επανέλθει. Σήμερα, άφησε την τελευταία του πνοή στην Πάτρα. Ο άτυχος νεαρός, ιδιαίτερα αγαπητός στην πόλη της Ναυπάκτου, διατηρούσε κομμωτήριο δίπλα στο 1ο Λύκειο Ναυπάκτου, με ευρύ πελατολόγιο.

Ο θάνατός του έχει σοκάρει όσους τον ήξεραν, αφού δεν είχε δώσει σημάδια αδιαθεσίας ή σοβαρού προβλήματος υγείας στο παρελθόν. Η πόλη θρηνεί σήμερα τον χαμό, ενός ακόμα νεαρού παιδιού! Ευχόμαστε κουράγιο στην οικογένειά του και στους δικούς του ανθρώπους!

Λαμία: Ήταν νεκρή δύο μήνες μέσα στο σπίτι της – Δεν την αναζήτησε κανείς… (photos)

Ένα ανθρώπινο δράμα αποκαλύφθηκε στη Λαμία το πρωί της Παρασκευής. Μία 67χρονη γυναίκα εντοπίστηκε νεκρή μέσα στο σπίτι όπου διέμενε μόνη της, στην περιοχή Παγκράτι. Η έντονη δυσοσμία ήταν εκείνη που κινητοποίησε τους γείτονες, οι οποίοι κάλεσαν τους αστυνομικούς που πήγαν στο σπίτι και βρήκαν νεκρή τη γυναίκα. Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, η άτυχη γυναίκα εκτιμάται ότι πέθανε πριν από περίπου δύο μήνες και όλο αυτό το διάστημα δεν την είχε αναζητήσει κανείς.

Σύμφωνα με το lamiareport.gr, η 67χρονη έμενε μόνη στο σπίτι και δεν είχε επαφές με τους γείτονες, οι οποίοι δεν την αναζήτησαν εδώ και δύο μήνες, που δεν την είχαν δει. Πριν από περίπου 15 ημέρες, είχαν ενοχληθεί από τη μυρωδιά του σώματος που βρισκόταν σε αποσύνθεση, πίστεψαν όμως ότι η οσμή έβγαινε από σκουπίδια κι έτσι είχαν ειδοποιήσει τον Δήμο. Όταν η μυρωδιά επέμεινε, οι γείτονες συνδύασαν την εξαφάνιση της 67χρονης και κάλεσαν την αστυνομία. Οι αστυνομικοί έφτασαν στο σημείο σήμερα το πρωί και βρέθηκαν μπροστά σε ένα τρομακτικό θέαμα. Η 67χρονη ήταν νεκρή και λόγω της παρέλευσης μεγάλου χρονικού διαστήματος, είχαν μείνει σχεδόν μόνο τα κόκκαλά της.

Όπως προκύπτει από τα πρώτα στοιχεία που συγκέντρωσε το εγκληματολογικό, δεν διαφαίνεται η διάπραξη εγκλήματος. Ωστόσο από το ΑΤ Λαμίας που ανέλαβε την προανάκριση εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα, ενώ παραγγέλθηκε και η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής, προκειμένου να εξακριβωθεί η αιτία θανάτου της άτυχης γυναίκας.

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button