ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Δείτε τι είχε κάνει λίγες μέρες πριν ο συγκυβερνήτης που προκαλεί ερωτηματικά [photo]

 

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις που βλέπουν το φως της δημοσιότητας σχετικά… με την απίστευτη αεροπορική τραγωδία του αεροπλάνου της Germanwings, που συνετρίβη στις γαλλικές Άλπεις, με αποτέλεσμα να σκοτωθούν και οι 150 επιβαίνοντες!

Ο 28χρονος πιλότος, Αντρέας Λούμπιτζ, αποφάσισε να οδηγήσει το αεροσκάφος στην συντριβή, με το σενάριο της αυτοκτονίας να είναι και το πιο πιθανό.

Όπως έχει γίνει γνωστό, αντιμετώπιζε προβλήματα με την ψυχική του υγεία και φέρεται να είχε σταματήσει τη φαρμακευτική αγωγή. Ακόμη, ενώ ο γιατρός του είχε δώσει αναρρωτική άδεια για την ημέρα του δυστυχήματος, εκείνος έσκισε το χαρτί και πήγε κανονικά στη δουλειά του.

Την ίδια ώρα, το πανεπιστημιακό νοσοκομείο του Ντίσελντορφ παραδέχτηκε πως ο Λούμπιτζ είχε νοσηλευτεί εκεί και τον Φεβρουάριο και τον Μάρτιο (στις 10 Μαρτίου για τελευταία φορά) αλλά αρνήθηκε πως η συγκεκριμένη νοσηλεία αφορούσε σε κατάθλιψη.

Ανάμεσα σε όλα τα σενάρια που έχουν διακινηθεί, υπάρχει και αυτό της ερωτικής απογοήτευσης. Ο Αντρέας Λούμπιτζ φέρεται να διατηρούσε δεσμό με μία κοπέλα και όπως αναφέρει η Daily Mail, κάποιες εβδομάδες πριν το σοκαριστικό δυστύχημα, είχε αγοράσει δύο ολοκαίνουρια αυτοκίνητα.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως επρόκειτο να δωρίσει το ένα στην σύντροφό του, ενώ η αγορά έγινε από γερμανική αντιπροσωπεία κοντά στο Ντίσελντορφ, περιοχή στην οποία ζούσε με την συγκεκριμένη κοπέλα.

Μάλιστα, το ένα από τα δύο αυτοκίνητα είχε παραδοθεί το προηγούμενο σαββατοκύριακο, δηλαδή ελάχιστες ώρες πριν ο Λούμπιτζ πραγματοποιήσει την τελευταία του πτήση.

Το περιοδικό Focus από την πλευρά του, αναφέρει πως δεν είναι γνωστό αν το αυτοκίνητο που παραδόθηκε προοριζόταν για τον ίδιο τον 28χρονο πιλότο ή για την φίλη του.

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button