ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Προσκύνηση μαθητών στην Παναγιά της Τήνου (ΦΩΤΟ)!

 

Μαθητές της Ε’ και της Στ’ τάξης καθώς και την Α’ και Β’ Γυμνασίου των Ιδιωτικών Εκπαιδευτηρίων «Σύγχρονη Παιδεία» υποδέχθηκε σήμερα η Μητρόπολη Σύρου, οι οποίοι συνοδευόμενοι από τον κ. Διευθυντή του Σχολείου και τους κ.κ. διδασκάλους τους, έφτασαν στο Ι. Μητρ. Ναό της Μεγάλης Παναγιάς για να προσκυνήσουν την Ιερά Εικόνα της Παναγίας της Τουρλιανής που φιλοξενείται για την περίοδο της φετινής Μεγάλης Τεσσαρακοστής.

Τους μαθητές υποδέχθηκε ο Αιδεσιμολ. Πρωτοπρ. Πέτρος Μαραγκός, Πρωθιερεύς του Ναού και στην ομιλία του αναφέρθηκε στην πολυαιώνια ιστορία του ιερού εικονίσματος και ξενάγησε τα παιδιά στον Ιερό και ιστορικό Ναό της Παναγιάς της Αγγελοχτισμένης. Ευχαρίστησε τους ελλογιμωτάτους Διευθυντές των Εκπαιδευτηρίων κ. Γεώργιο Καψάλη και κα. Ιωάννα Πελέκη καθώς και τους κ.κ. διδασκάλους και καθηγητές που συνόδευσαν τους μαθητές.

Τελειώνοντας μετέφερε τις πατρικές ευχές και την αγάπη του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Σύρου και Μυκόνου κ. Δωροθέου Β’, και διένειμε, ως ευλογία, μία εικόνα της Παναγίας της Τουρλιανής.

0104tinos.JPG
0104tinos1.JPG
0104tinos2.JPG
0104tinos3.JPG
0104tinos4.JPG
0104tinos5.JPG
0104tinos6.JPG
πηγη  Από  την Μητρόπολη

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button