ΔΙΑΦΟΡΑ

Καιρός: Άστατος με βροχές και καταιγίδες – Σ ε ποιές περιοχές θα… ξεχάσουν το μπάνιο

Στην κεντρική Μακεδονία, τη Θεσσαλία, τα βόρεια τμήματα της ανατολικής Στερεάς, τις Σποράδες και τη βόρεια Εύβοια, προβλέπεται άστατος καιρός με παροδικά αυξημένες νεφώσεις, τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Από το απόγευμα τα φαινόμενα θα σταματήσουν. Στην υπόλοιπη ηπειρωτική χώρα, λίγες νεφώσεις που τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι και μεμονωμένες καταιγίδες.

Στα νησιά γενικά αίθριος καιρός, με τοπικές νεφώσεις στην Κρήτη και τα νησιά του Ιονίου τις μεσημβρινές απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά ανατολικοί 3 με 5 μποφόρ που από τις μεσημβρινές ώρες θα εξασθενήσoυν. Στα ανατολικά θα πνέουν βόρειοι 4 με 6 και στο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ, με εξασθένηση από το βράδυ. Η θερμοκρασία δε θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή και θα φτάσει στα βόρεια τους 27 με 29 βαθμούς και στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και στα νησιά τους 28 με 31 βαθμούς Κελσίου.

Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού .Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, Δυτική Στερεά, Δυτική Πελοπόννησος Καιρός: Λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα εκδηλωθούν στα ηπειρωτικά, κυρίως στη δυτική Πελοπόννησο, τοπικοί όμβροι ή μεμονωμένες καταιγίδες. Ανεμοι: Ανατολικοί 3 με 5 μποφόρ με εξασθένηση από τις μεσημβρινές ώρες. Θερμοκρασία: Από 18 έως 31 βαθμούς Κελσίου. Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά, Ανατολική Πελοπόννησος

Καιρός: Στη Θεσσαλία και τα βόρεια τμήματα της ανατολικής Στερεάς νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες και βελτίωση από τις απογευματινές ώρες. Στα υπόλοιπα γενικά αίθριος με τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Ανεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στα ανατολικά τοπικά 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 18 έως 30 βαθμούς Κελσίου. Κυκλάδες, Κρήτη Καιρός: Γενικά αίθριος. Τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές απογευματινές ώρες στην Κρήτη. Ανεμοι: Βόρειοι βορειοδυτικοί 5 με 6 και τοπικά 7 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 21 έως 28 βαθμούς Κελσίου και στη νότια Κρήτη έως 32 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά Ανατολικού Αιγαίου – Δωδεκάνησα Καιρός: Γενικά αίθριος. Ανεμοι: Βόρειοι βορειοδυτικοί 5 με 6 και τοπικά 7 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 21 έως 30 βαθμούς Κελσίου. Εύβοια Καιρός: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες κυρίως στα βόρεια όπου θα σημειωθούν τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες με βελτίωση από τις απογευματινές ώρες. Ανεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 και στα νότια 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 20 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

Ο καιρός στην Αθήνα Καιρός: Γενικά αίθριος. Ανεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 και στα ανατολικά 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 21 έως 30 βαθμούς Κελσίου. Ο καιρός στη Θεσσαλονίκη Καιρός: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες και βελτίωση μετά τις μεσημβρινές ώρες. Ανεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 19 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

πηγη dete.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button