ΔΙΑΦΟΡΑ

Φρικτό έγκλημα: 41χρονος πατέρας σκότωσε την ενός έτους κόρη του!

Μια οικογενειακή τραγωδία που προκαλεί ανατριχίλα ήρθε στο φως της δημοσιότητας με έναν 41χρονο πατέρα να σκοτώνει την ενός έτους κόρη του μετά από έναν τσακωμό με την σύζυγό του!

Δράστης της φρικτής δολοφονίας είναι ο Mohamed Barakat, πιλότος στο επάγγελμα ενώ θύμα της οργής του ήταν η μόλις ενός έτους κορούλα του, Sophia.

Ο Mohamed μετά από μια νύχτα κατανάλωσης μεγάλης ποσότητας αλκοόλ επέστρεψε στο σπίτι του, στο Αλμάτι του Καζακστάν, και εκεί χτύπησε τη γυναίκα του ενώ η μικρή Sophia δεν γλύτωσε από την οργή του πατέρα της, που χτύπησε μέχρι θανάτου και εκείνη.

Ο 41χρονος έχει συλληφθεί από τις Αρχές, ωστόσο αρνείται τα πάντα κάνοντας λόγο για «κατασκευασμένες» κατηγορίες εναντίον του ενώ την ίδια γραμμή ακολουθεί και ο δικηγόρος τους.

Μάλιστα, ο Mohamed ζητά να μην δικαστεί στο Καζακστάν αλλά στη Μεγάλη Βρετανία, της οποίας είναι υπήκοος. Αυτή την στιγμή ο Mohamed κρατείται κλεισμένος σε ξενοδοχείο και αναμένεται να δικαστεί μέσα στις επόμενες ημέρες.

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button