ΔΙΑΦΟΡΑ

«Κλάψαμε μαζί, έναν μήνα μετά πέθανε»: Η συγκινητική συνάντηση του Χάρη Ρώμα με μια 16χρονη καρκινοπαθή

Μία από τις πιο συγκινητικές στιγμές που έχει ζήσει μοιράστηκε ο Χάρης Ρώμας σε πρόσφατη συνέντευξη που έδωσε.

Ο ηθοποιός μίλησε στο περιοδικό «Λοιπόν» κι αναφέρθηκε σε μια 16χρονη καρκινοπαθή κοπέλα, την οποία είχε συναντήσει στο ίδρυμα ΕΛΠΙΔΑ.

Διαβάστε την συνέντευξη

Όπως είπε, η μοναδική επιθυμία της νεαρής κοπέλας ήταν να τον δει από κοντά. Έναν μήνα μετά τη συνάντησή τους, το κορίτσι έφυγε από τη ζωή.

«Η πιο συγκινητική στιγμή ήταν όταν η συγχωρεμένη πλέον, Μαριάννα Βαρδινογιάννη κανόνισε να έρθω σε επαφή με μια καρκινοπαθή δεκαεξάχρονη, που φιλοξενείτο στο ίδρυμα ΕΛΠΙΔΑ και ζητούσε επίμονα να με δει», είπε χαρακτηριστικά.

«Όταν μπήκα στον θάλαμο, ήταν μόνη της ανακαθισμένη στο κρεβάτι της. Παρότι είχαν πέσει όλα της τα μαλλιά από τις χημειοθεραπείες, είχε ένα από τα πιο ωραία πρόσωπα που έχω δει, στο οποίο δέσποζαν δύο καστανά τεράστια μάτια, με θυμωμένο βλέμμα, σχεδόν άγριο», πρόσθεσε.

Στη συνέχεια, περιέγραψε τον διάλογό τους. «Τη ρώτησαν αν είναι θυμωμένη και μου είπε ότι ήταν πολύ. “Γιατί ξέρω ότι θα πεθάνω πριν προφτάσω να δω καλά τον κόσμο. Ζήτησα να σε συναντήσω γιατί το μόνο πράγμα που με κάνει να χαμογελάω είναι οι τηλεοπτικές σειρές σου”, μου είπε. Την αγκάλιασα, κάτσαμε ώρα αγκαλιασμένοι και κλάψαμε μαζί. Έναν μήνα μετά, πέθανε», είπε ο ηθοποιός.

Όταν ρωτήθηκε στη συνέχεια, τι όνομα θα έδινε σε μια σειρά για τη δική του ζωή, είπε: «Ο Χάρης που αγαπάει το φως».

Τέλος, αναφορικά με το τι θα άλλαζε στη ζωή του, ο γνωστός ηθοποιός δήλωσε: «Λιγότερο φθόνο εκ μέρους των ανθρώπων προς τους συνανθρώπους μας».

Πηγή: fanpage

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button