ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έβαλε το γέρικο άρρωστο σκυλί του μέσα στην πισίνα. Ο λόγος είναι συγκινητικός!!

Πρόκειται να δείτε ένα απίστευτο σκυλί χάσκυ,τον Κέιν, και τον επίσης απίστευτα αφοσιωμένο ιδιοκτήτη του.

Μια μέρα τα πίσω πόδια του Κέιν δεν μπορούσαν να κινηθούν. Ήταν πολύ γέρος για να αντέξει μια εγχείρηση και πονούσε συνεχώς. Δυστυχώς τα χάπια για τον πόνο δεν τον έπιαναν καλά . Αντί να αφήσει στην τύχη του τον αγαπημένο του σκύλο, ο ιδιοκτήτης του δοκίμασε κάτι άλλο. Το νερό της πισίνας.

Ανακάλυψε ότι το κολύμπι ήταν το μόνο πράγμα που πραγματικά βοηθούσε. Πολλοί ιδιοκτήτες πιστεύουν ότι το νερό λειτουργεί σαν μια καλή θεραπεία μετά από μια εγχείρηση ή βοηθά στα αρθριτικά,σε κινητικά προβλήματα αλλά και στην παράλυση.

Στην πισίνα ο Κέιν δεν αισθανόταν το βάρος του σώματός του και καμιά πίεση, που να του προκαλεί πόνο. Η οικογένεια του Κέιν ένιωθε τέτοια ανακούφιση καθώς ήξερε ότι ο αγαπημένος τους σκύλος δεν πονούσε!

Δυστυχώς, αρκετά συχνά οι ιδιοκτήτες εγκαταλείπουν το σκυλί τους μόλις  αυτό πάψει να είναι μικρό γιατί δεν θέλουν να φροντίζουν μεγάλα σκυλιά που χρειάζονται ιατρική βοήθεια και υπομονή. Να γιατί η οικογένεια του Κέιν μας έλιωσε την καρδιά με τον σεβασμό και την αγάπη που έδειξε στο δικό της κατοικίδιο.

Παρακολουθείστε πως ο ευγενικός ιδιοκτήτης του τον βοηθά .Το καλύτερο μέρος;

Μετά από δυο μέρες από την θεραπεία του, ο Κέιν στάθηκε στα πόδια του πάλι. Μερικές φορές σηκωνόταν και περπατούσε μόνος του.

«Δεν ξέρω πόσο καιρό θα είναι μαζί μας ακόμη αλλά θα φροντίσω να είναι όσο πιο άνετα μπορεί» είπε ο ιδιοκτήτης του.

Μακάρι όλοι οι σκύλοι να είχαν αυτή την φροντίδα!

Δείτε το βίντεο!

 

 

πηγη tilestwra.com

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button