ΔΙΑΦΟΡΑ

Η κηδεία του 16χρονου Ρομά – Σε επιφυλακή η ΕΛΑΣ..

Το «παρών» δίνουν Ρομά από ολόκληρη τη χώρα προκειμένου να συμπαρασταθούν στην οικογένεια του 16χρονου

Η τελευταία πράξη του δράματος γράφεται σήμερα για την οικογένεια του 16χρονου Ρομά Κώστα Φραγκούλη, ο οποίος στις 5 Δεκεμβρίου τραυματίστηκε στο κεφάλι από πυρά αστυνομικού και τελικά κατέληξε το πρωί της Τρίτης στο «Ιπποκράτειο» νοσοκομείο .

Η νεκρώσιμος ακολουθία του 16χρονου τελείται αυτή την ώρα στον Ιερό Ναό Παμμεγίστων Ταξιαρχών στα κοιμητήρια Ευόσμου, στη δυτική Θεσσαλονίκη.

Πλήθος κόσμου, συγγενείς και φίλοι βρέθηκαν στο σπίτι της οικογένειας, στον οικισμό Αγίας Σοφίας, από χθες που μεταφέρθηκε η σορός, προκειμένου να δώσουν παρηγοριά στην οικογένεια.

 

Τραγικές φιγούρες οι γονείς του ανήλικου Ρομά και η σύζυγος του 16χρονου που κατέρρευσε βγαίνοντας από το σπίτι.

Η σύζυγος του 16χρονου:

 

Εκατοντάδες συνόσευσαν το λευκό φέρετρο με τα πόδια ως τα κοιμητήρια. Μπροστά από την πομπή άντρες από τον οικισμό κρατούσαν στεφάνια, κόσμος πετούσε λουλούδια στο αυτοκίνητο, ενώ από ένα αγροτικό όχημα που προπορευόταν ακουγόταν δυνατά πένθιμη αλλά και αγαπημένη μουσική του 16χρονου.

Μόλις η σορός βγήκε από το σπίτι ο κόσμος ξέσπασε σε χειροκροτήματα.

 

Σημειώνεται ότι το «παρών» δίνουν Ρομά από ολόκληρη τη χώρα προκειμένου να συμπαρασταθούν στην οικογένεια του 16χρονου, ενώ η αστυνομία εξακολουθεί να βρίσκεται σε γενική επιφυλακή.

 

 

πηγη protothema.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button