ΔΙΑΦΟΡΑ

Πήγε στο νοσοκομείο και πέθανε: Κατέρρευσε ξαφνικά η 42χρονη Εύα – Αφήνει πίσω της ένα αγοράκι

Θλίψη έχει σκορπίσει στην τοπική κοινωνία των Καλυβίων Αγρινίου το άγγελμα του πρόωρου θανάτου της 42χρονης Ευαγγελίας (Εύας) Σάμαρη – Δρακοπούλου, που «έφυγε» αναπάντεχα την Πέμπτη, 30 Μαρτίου 2023, από τη ζωή, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένεια, τους συγγενείς και τους φίλους της.

Η Εξόδιος Ακολουθία τελέστηκε σήμερα, Παρασκευή, 31 Μαρτίου 2023, στις 5 το απόγευμα, στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Καλυβίων.

Πέθανε ξαφνικά η 42χρονη Εύα

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας kalyvia, διεκομίσθη την Τετάρτη, 29 Μαρτίου 2023, εκτάκτως με ασθενοφόρο στο Γενικό Νομαρχιακό Νοσοκομείο Αγρινίου,

όπου οι γιατροί έκαναν υπεράνθρωπες προσπάθειες για να την επαναφέρουν, όμως, η κατάσταση της υγείας ήταν πολύ επιβαρυμένη, με αποτέλεσμα το πρωί της Πέμπτης, 30 Μαρτίου 2023, να καταλήξει.

Η 42χρονη Εύα ήταν ιδιαίτερα αγαπητή στα Καλύβια, ενώ ήταν γνωστή για τα γευστικότατα χειροποίητα γλυκά της, τα οποία προωθούσε με την επωνυμία «Τα γλυκά της Εύας».

Ένας πολύ αξιόλογος και δραστήριος άνθρωπος που έφτιαχνε με χειροποίητα γλυκά τα οποία πουλούσε μαζί με τον σύζυγό της στη λαϊκή αγορά.

Παράλληλα, πρόσφερε αφιλοκερδώς σε πολλές εκδηλώσεις που διοργάνωναν οι γυναίκες του χωριού, σύμφωνα με την ιστοσελίδα agriniotimes.

Στην τελευταία της ανάρτηση η 42χρονη Εύα έγραφε:

«Έτοιμο και το κυδώνι με τέλειο χρώμα και τέλεια γεύση!

Συγγενείς και φίλοι αποχαιρετούν τη 42χρονη Εύα

Το δικό του «αντίο» εξέφρασε και ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Καλυβίων Αγρινίου, Δημήτρης Αναστασίου με ανάρτησή του στα Social Media:

Καλό παράδεισο.
Θα θυμόμαστε πάντα έναν αξιόλογο και δραστήριο άνθρωπο.
Θα είσαι πάντα στην καρδιά μας.
Καλό ταξίδι, Εύα.

πηγη ipliroforia.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button