ΔΙΑΦΟΡΑ

«Γι’αuτό έβαλε τέλоς στα 3 παıδıά της»: Μαθεύτnκε για 1η φορά το κiνnτρο της Ρούλας Πισπιρίγκου, 2 χρόνια μετά

Ο Μάνος Δασκαλάκης κατέθεσε σήμερα, Δευτέρα στη δίκη της Ρούλας Πισπιρίγκου για τον θάνατο της Μαλένας και Ίριδας.

Ο πρώην σύζυγος της κατηγορούμενης απάντησε σε ερωτήσεις της υπεράσπισης της κατηγορούμενης, ενώ απέδωσε την εμμονή που είχε μαζί του ως κίνητρο για τη δολοφονία των δύο παιδιών τους.

Υπεράσπιση: Πώς διαχειριστήκατε το πένθος;

Μάρτυρας: Τα έχω πενθήσει, δυο χρόνια είμαι κλεισμένος στο σπίτι.

Υπεράσπιση: Την κατηγορία για ποιο λόγο την υποστηρίζετε;

Μάρτυρας: Αρχικά είδα μια ιατροδικαστή να έχει αλλάξει τις καταθέσεις της τέσσερις φορές κι έναν Καρακούκη – Καλόγρια να είναι κάθετοι για το τι συνέβη. Τώρα είμαι πλέον σίγουρος για ποιο λόγο υποστηρίζω την κατηγορία. Ειδικά μετά την απολογία στο δικαστήριο.

Υπεράσπιση: Το κίνητρο ποιο είναι;

Μάρτυρας: Η εμμονή της σε εμένα.

Υπεράσπιση: Εσείς την ζηλεύατε;

Μάρτυρας: Όχι.

Υπεράσπιση: Είχε εμμονή μαζί σας, αλλά απίστησε με άλλον άντρα;

Μάρτυρας: Για να ζηλέψω το έκανε.

 

 

Στον Μάνος Δασκαλάκη επέδειξαν φωτογραφίες από το παιδικό δωμάτιο και του ζήτησαν να περιγράψει που βρήκε το πανάκι της Ίριδας με το αίμα.

«Το πανάκι βρέθηκε κοντά στο τρίτο με τέταρτο κάγκελο, όπως είναι στη φωτογραφία και η μύτη από το πανάκι προεξείχε πάνω από το στρώμα. Ρωτήσαμε την ιατροδικαστή και μας είπε για το αίμα στο πανάκι ότι ήταν από το βλεννογόνο είπε ότι ήταν από το πνευμονικό οίδημα» υπογράμμισε.

Μετά τον Μάνο Δασκαλάκη, στο βήμα του μάρτυρα ανέβηκε η αδελφή της κατηγορούμενης, Δήμητρα Πισπιρίγκου και αναφέρθηκε στον πρώην, πλέον, σύζυγο της αδελφής της, επισημαίνοντας ότι αρχικώς δεν της είπε κάνει καλή εντύπωση, τονίζοντας «δεν είχε φρένο. Όταν γεννήθηκε η Τζωρτζίνα ήρθαμε πιο κοντά».

Η απιστία του Μάνου Δασκαλάκη στη Ρούλα Πισπιρίγκου

Η μάρτυρας μίλησε και για την απιστία που είχε κάνει ο Μάνος Δασκαλάκης στην αδελφή της, το 2018, σημειώνοντας «κάποιος πήρε τηλέφωνο την αδελφή μου, της είπε είμαι ο άνδρας της γυναίκα που έχει σχέση ο άνδρας σου. Της είπε να μαζέψει τον Μάνο γιατί στέλνει γυμνές φωτογραφίες. Της έστειλε ο Μάνος, δεν ξέρω πώς το έμαθε, ένα κατεβατό μήνυμα που της έλεγε όλη την αλήθεια. Του απάντησε έλα σπίτι να μιλήσουμε. Την πήρε τηλέφωνο, έκλαιγε στο τηλέφωνο και της έλεγε θα αυτοκτονήσω, γιατί στο έκανα αυτό αγάπη μου».

Η αδελφή της κατηγορούμενης εξήγησε και το πώς έμαθε για τον θάνατο της Μαλένας, αναφέροντας «έπαιζα χαρτιά με μια φίλη μου και σήκωσα το τηλέφωνο γελώντας. Μου λέει “Δήμητρα έφυγε το παιδί”. Της λέω “πήγαινε πιάσε το”. Μου λέει “έφυγε, πέθανε” και τότε κατάλαβα. Μου κόπηκαν τα πόδια. Μου είπε ο θείος μου ότι το παιδί έπαθε ανακοπή».

Σχετικά με την κατάσταση της Ρούλας Πισπιρίγκου, κατέθεσε ότι «για πολλούς μήνες ήταν μαζεμένη στον καναπέ κι έκλαιγε, όλη μέρα έκλαιγε. Έλεγε συνεχώς “αυτή την ώρα η Μαλένα θα έλεγε αυτό ή θα έκανε το άλλο”. Προσπαθούσαμε να τη βοηθήσουμε. Στα εννιάμερα του παιδιού, που είχε πέσει στο μνήμα κι έκλαιγε και ο Μάνος την τράβηξε και της λέει “φτάνει, είναι μπροστά το παιδί”, επειδή ήταν μπροστά η Τζωρτζίνα».

 

 

Ο Μάνος Δασκαλάκης δεν βίωσε πένθος

Όσον αφορά τον Μανό Δασκαλάκη, κατέληξε πως δεν τον είδε να βιώνει το πένθος, προσθέτοντας «είπε πως “ό,τι φεύγει, φεύγει”. Αυτό ειπώθηκε σε μια συζήτηση που κάναμε για να βοηθήσουμε τη Ρούλα».

Μαθεύτηκαν όλα: Γι’ αυτό ο Μάνος Δασκαλάκης δεν πάει πλέον στη δίκη της Ρούλας Πισπιρίγκου, τι συνέβη

Τέλος στα σενάρια για τον λόγο που δεν πηγαίνει ο Μάνος Δασκαλάκης στη δίκη της Ρούλας Πισπιρίγκου έδωσε ο συνήγορός του.

Η δίκη της Ρούλας Πισπιρίγκου συνεχίζεται με τις καταθέσεις τριών γιατρών. Ο συνήγορος του Μάνου Δασκαλάκη, Δημήτρης Γεωργακόπουλος, έκανε δηλώσεις στα τηλεοπτικά συνεργεία έξω από τα δικαστήρια και, μεταξύ άλλων, γνωστοποίησε τον λόγο που ο πατέρας των τριών κοριτσιών δεν πηγαίνει πλέον να παρακολουθεί τις ακροαματικές διαδικασίες.

 

«Ο κύριος Δασκαλάκης έχει βρει δουλειά. Αυτός είναι ο λόγος που δεν έρχεται το τελευταίο διάστημα στο δικαστήριο. Σε επόμενες συνεδριάσεις, σε κάποιους συγκεκριμένους γιατρούς θα πάρει άδεια από τη δουλειά του και θα είναι εδώ. Και φυσικά αν κληθεί από το δικαστήριο ξανά. Αυτός ο άνθρωπος προσπαθεί να πατήσει στα πόδια του και δυσκολεύτηκε πάρα πολύ για να βρει δουλειά», είπε αρχικά ο κ. Γεωργακόπουλος.

Στη συνέχεια, ο συνήγορος του Μάνου Δασκαλάκη πρόσθεσε: «Έχει βρει εργασία ως επιθεωρητής σε μια μεγάλη εταιρεία. Γνωρίζουμε πού αλλά δεν υπάρχει λόγος να το πούμε. Είναι επιθεωρητής. Πάει και επιθεωρεί κάποια καταστήματα. Αυτή είναι η εργασία του Μάνου Δασκαλάκη».

Το διαβάσαμε εδώ tilestwra.com

 

 

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button